tepelhofreconstructie

Je borst weer compleet met een tepelhofreconstructie

Jaarlijks krijgen veel vrouwen te maken met borstkanker. Een borstreconstructie wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg in het ziekenhuis. Maar voor veel mensen is de borst pas echt af als er ook een tepelhof is toegevoegd. Dat kan met een tepelhofreconstructie.

Tepelhof

Bij een borstoperatie kan de tepelhof heel realistisch worden gereconstrueerd met pigmentatie. Hiervoor hoef je niet naar het ziekenhuis, maar ben je op de juiste plek bij de specialisten van Instituut Jossy van der Zwan. Het pigment wordt oppervlakkig in de huid aangebracht, waardoor een zeer realistisch 3D-effect gecreëerd wordt. Bij een tweezijdige pigmentatie (bilateraal) kun je de vorm, kleur en grootte zelf bepalen. De behandelingen worden uitgevoerd in een rustige omgeving en bestaan uit drie behandelmomenten met een tussenperiode van 4 tot 6 weken. Op die manier kun je je zelfvertrouwen terugkrijgen, en je weer compleet voelen.

Een tepelhof kan heel realistisch worden gereconstrueerd met medische pigmentatie

Medische PMU

Daarnaast kun je bij de professionals bij Instituut Jossy van der Zwan terecht voor andere behandelingen op het gebied van medische pigmentatie, namelijk bij haarverlies door alopecia en bij de camouflage van littekens. De pigmenten worden laagje voor laagje gezet. Per keer wordt steeds een deel van de pigmenten ingebracht, om zo langzaam tot een natuurlijk eindresultaat te komen. Hier zijn in totaal drie behandelingen voor nodig, met een tussenperiode van zes weken. Op deze manier kan je huid genezen. Vóórdat we aan de slag gaan, vindt er uiteraard eerst een intakegesprek plaats, waarin we jouw wensen uitvoerig worden besproken. Je krijgt een realistisch beeld van wat je kunt verwachten. Samen met jou worden de pigmentkleur en de vorm uitgekozen, en wanneer jij helemaal tevreden bent, start de behandeling. Goed om te weten: de methode is nagenoeg pijnloos.

Cosmetische doeleinden

Tot slot ben je bij Instituut Jossy van der Zwan ook op de juiste plek voor permanente make-up met een cosmetisch doeleinde. Heb je bijvoorbeeld dunne of onregelmatige wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer? Dan kunnen deze middels PMU worden gecorrigeerd door middel van de ‘hairstroke-techniek’. Op je ooglid kun je kiezen voor verschillende eyeliners in diverse kleuren en diktes. Ook een ‘wing’ behoort tot de mogelijkheden. Permanente lipliner of volledig ingevulde lippen zijn ook mogelijk. Hierdoor lijken je lippen voller. PMU loopt niet uit, en dat is natuurlijk ideaal in de zomer. Daarnaast is het ook een goede oplossing wanneer je door een visuele beperking moeite hebt om jezelf op te maken, of als je allergisch bent voor gewone make-up.

Al meer dan 40 jaar een begrip

Een begrip in Zoetermeer: dát is wat Instituut Jossy van der Zwan al meer dan veertig jaar is. Een bezoek aan Jossy en de andere specialisten van het instituut is een heerlijke ervaring. Niet in de laatste plaats om je er na een behandeling prachtig uitziet. Maar óók omdat een bezoekje heerlijk ontspannend en rustgevend is. Alle producten die worden gebruikt tijdens de professionele behandelingen zijn zorgvuldig uitgekozen én diervriendelijk. De combinatie van de beste producten, de meer dan veertig jaar aan ervaring in het schoonheidsvak én de persoonlijke aandacht, garanderen een optimaal resultaat.

Datum: 27 augustus 2019