overmatig-okselzweet

Stop overmatig okselzweet!

Heb je last van overmatig okselzweet? Breng je vaak een anti-transpirant aan? Frustreert het je dat je steeds gele plekken in je T-shirts hebt, die je er niet meer uit krijgt met wassen?

Niet de enige

Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet (de medische term is ‘axillaire hyperhidrosis’) een dagelijkse strijd. Deze strijd heeft invloed op bijna alle aspecten van het leven. Of het nu spanning is op het werk, schaamte in sociale contacten, of frustratie over het moeten dragen van kleding die je zweet verbergt: overmatig zweten kan vernietigende effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld.

De oplossing!

De miraDry procedure is snel en niet-invasief (dus zonder operatie) en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van je arts. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan de regio waar de okselzweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren.

Hoe werkt het?

De arts behandelt elk okselgebied op maat met meerdere plaatsingen van het miraDry handstuk. Voorafgaand aan de procedure wordt plaatselijke verdoving toegediend aan de oksels. Je bezoek aan de kliniek duurt meestal ongeveer een uur. Twee procedures met drie maanden ertussen zijn nodig om het beste resultaat te behalen.

Blijvend en snel resultaat

Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel: je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

overmatig zweten kan vernietigende effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld

No more sweat

De meeste patiënten melden een enorme vermindering van zweet. In een recent klinisch onderzoek was de gemiddelde zweetreductie 82%. Je zou direct na de behandeling een vermindering van zweet moeten merken.

Lekker fris

Ook heb je geen last van okselgeur meer, omdat ook de zweetklieren die verantwoordelijk zijn voor de geur ook worden uitgeschakeld. Let wel: zoals bij elke medische procedure kunnen de resultaten per persoon verschillen.

‘Zó blij met het resultaat!’

Christine (47 jaar) vertelt: ‘Mijn oksels waren constant nat. Op het werk, in de winkel of als ik thuis op de bank zat, echt altijd! Dit was ook de reden dat ik altijd zwarte truitjes droeg. Als ik dat niet deed, kreeg ik giga zweetplekken. Een vriendin vertelde mij over miraDry en ik was meteen enthousiast! Ik ben, nu een paar weken later, zó blij met het resultaat. Ik hoef me nu niet meer druk te maken over eventuele zweetplekken en ik kan weer kleur aan!’

‘Een stuk zelfverzekerder’

Laura (21 jaar) vertelt: ‘Ik wilde graag een miraDry behandeling omdat ik heel veel zweet en bang ben voor zweetplekken als ik een bepaald gekleurd topje draag. Ik wil gewoon kunnen dragen wat ik wil, zonder dat ik rekening moet houden met mijn zweetplekken. Sinds de behandeling heb ik al zes nieuwe topjes gekocht! Ik voel me een stuk zelfverzekerder.’

Datum: 02 juli 2018