spray-tanning

Verantwoord bruin worden met spray tanning

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van te vaak en te lang zonnen of verkeerd zonnebankgebruik. Maar ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie bruine kleur bestaan. Spray tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde, bruine kleur!

Spraytan vroeger en nu

Veel mensen staan nog wat huiverig tegenover spraytanning. Ze denken dat je er oranje of rood van wordt, of dat het alleen geschikt is voor jongeren. Maar dat is niet zo! Dat was vroeger misschien zo. Tegenwoordig zijn tanningsproducten zó goed, dat je er een prachtige, natuurlijk ogende bruine kleur door krijgt en het is geschikt voor iedere leeftijd.

Egaal bruine huid

Spray tanning gebeurt door middel van een speciale spray tanning-apparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat een tanningvloeistof verneveld op de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een egaal bruine kleur die bij je past. De kleur wordt intenser als de uren verstrijken en bereikt een maximale intensiteit na 3 tot 8 uur. De kleur blijft 7 tot 14 dagen op je huid zitten. De kleurgradaties gaan vanaf 8%. Er wordt bekeken welk percentage het beste past bij je eigen huidskleur.

Veilig voor je huid

Steeds meer mensen ontdekken spray tanning, omdat het veilig en verantwoord is voor je huid, je meteen kleurresultaat ziet en de behandeling maar enkele minuten duurt. Angelique Pool van New Feeling werkt met het topmerk Whitetobrown, dat speciaal is ontwikkeld om je een egale, sexy, onberispelijke, goudbruine tanning te bezorgen. De tanningvloeistoffen van Whitetobrown bevatten Aloë Vera, vitamine E en vochtinbrengende elementen.

Spray tan is ook dé uitkomst voor mensen die niet in de zon mogen

Voor allerlei gelegenheden

Spray tan is voor iedereen die snel een kleur wil hebben. Voor bijvoorbeeld een bruiloft, fotoshoot, vrijgezellenfeest of gala, of je als niet met witte benen op het vakantieadres wil aankomen. Maar het is ook dé uitkomst voor mensen die medicatie gebruiken en daardoor niet in de zon mogen door een lichtvoeligheidsreactie van zonlicht door medicatie, en voor mensen met pigmentvlekken, weinig pigment of een huidaandoening. En spray tan is prima geschikt voor zwangere vrouwen (vanaf het eerste trimester).

Even ontspannen

Bij New Feeling staan klantenservice en veiligheid voorop. Saloneigenaresse Angelique streeft ernaar om jou te laten ervaren hoe belangrijk het is om geregeld me-time in te lassen. Even ontspannen en jezelf heerlijk in de watten laten leggen. Je kunt bij New Feeling terecht voor definitief ontharen met IPL, henna brows, cavitatie, tandenbleken, wimperlifting enzovoort.

Geschikt voor iedereen!

Hollywoodsterren én Bekende Nederlanders hebben spray tan lang geleden al ontdekt. Maar het is geschikt voor iedereen! In 10 minuten kun je een prachtige teint hebben.

Datum: 19 februari 2019