massage

Altijd een goed moment voor een massage!

Wat wil jij: minder spierspanning, herstellen na een zware sportprestatie of ontspannen na een stressvolle periode? Wat jouw doel ook is: een massage is áltijd een goed idee.

Méér dan een massage

Bij Cynthia van DewiCyntha natuurgeneeskundige praktijk komen de klanten voor een massagebehandeling ter onderhoud van het lichaam. Cynthia geeft méér dan alleen massages, omdat zij haar diverse disciplines combineert in haar behandelingen. Afhankelijk van de situatie zal de ene keer de nadruk op ontspanning liggen, de andere keer op spierklachten.

Afwisseling

Lichaamsmassages worden ook afgewisseld met een facial boostmassage. Dat is een behandeling waarbij bindweefsel voor het gelaat gecombineerd wordt met facial cupping en ontspanningsmassage. Het is een ideale boost voor het gelaat! Een andere massagebehandelvorm is de raindrop-massage. Hierbij ligt de focus op de werking van essentiële oliën om de gezondheid en het immuunsysteem te ondersteunen en weer in balans te komen.

Speciale oliën

De massageoliën worden door Cynthia zelf samengesteld en bevatten diverse essentiële oliën die een werking hebben op het fysieke en psychische vlak. Denk bijvoorbeeld aan de huid, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de bloedsomloop, het lymfestelsel en de spieren. Op het psychische vlak heeft het betrekking op balans, rust en kalmte, en energie. Aromatherapie wordt niet alleen tijdens de massage toegepast, maar wordt ook ingezet bij bepaalde klachten.

Een massage kun je ook wel zien als een goede onderhoudsbeurt voor je lichaam

Voeding en supplementen

Daarnaast heeft Cynthia disciplines op het gebied van de orthomoleculaire voedingsleer en suppletie. Het gebeurt met regelmaat dat een klant een vraag heeft over voeding, of zich afvraagt of een bepaald product de juiste keuze is. Of advies nodig heeft op het gebied van supplementen.
De combinatie van al deze disciplines in een behandeling wordt een ‘natuurgeneeskundige behandeling’ genoemd. Maak je onderhoudsbeurt compleet en zorg er ook voor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

De nodige APK

Een massage kun je ook wel zien als een goede onderhoudsbeurt voor je lichaam. Terwijl jij heerlijk ontspannen op een comfortabele behandelstoel ligt, worden je spieren soepel gemaakt. Zo kun je even de boel de boel laten en je helemaal richten op jezelf, wie je bent en wat je nu écht nodig hebt. Je kunt je accu weer opladen en voelt je spierspanning wegvloeien. Na de massage gaat je lichaam bovendien aan de slag om afvalstoffen af te voeren. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd en de weerstand verbeterd. Massage biedt dus alleen maar voordelen voor je lichaam en je geest!

Goed om te weten

De mogelijkheid bestaat dat een aantal zorgverzekeraars de natuurgeneeskundige behandeling deels vergoedt.

Datum: 11 oktober 2018