bindweefselmassage

Door een bindweefselmassage stralend de lente tegemoet

De zon laat zich weer vaker en langer zien. Nog even en jij kan weer over de straten, stranden en terrassen flaneren in je frisse lenteoutfits. Ook je huid moet stralen!

Collageen

Als je ouder wordt, verandert de structuur van je huid. Collageen houdt je huid stevig en elastisch. Helaas: na je vijfentwintigste neemt de productie van collageen af. Het gevolg: je huid wordt ouder en slapper, er ontstaan rimpels en externe factoren als de zon, de kou, bepaalde voeding en medicatie hebben sneller een weerslag op je huid. Help!

Take care

Het is dus belangrijk om goed voor je huid te blijven zorgen en om de zoveel tijd een huidverbeterende behandeling te ondergaan. Al weleens van de bindweefselmassage gehoord? De bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van je huid, door middel van verschillende massagetechnieken met de handen.

Stimulatie

Door de intense massage wordt het bindweefsel van je huid gestimuleerd. Hierdoor verbeteren de doorbloeding en de conditie van je huid. Ook krijgt je bindweefsel een boost, waardoor rimpels, kraaienpootjes en littekens minder worden en je kaakcontour strakker wordt. Tijdens de bindweefselmassage wordt de huid ook gemasseerd met liftend soft laserlicht, waardoor de productie van collageen en elastine extra wordt gestimuleerd. Hallo stralende huid!

Voor iedereen

De bindweefselmassage is geschikt voor elke huid; zélfs de dunne, gevoelige huid of een huid met couperose. De massage is zelfs prima te combineren met een andere verstevigende huidbehandeling of anti-aging peeling.

Helaas: na je vijfentwintigste neemt de productie van collageen af

Veilig zonnen

Nu de zon zich weer vaker en langer laat zien, voel je je een stuk opgewekter en vrolijker. Toch is het goed om te beseffen dat de zon ook ook minder goede effecten heeft. Stel je je huid vaak bloot aan de zon, dan kan dat schade brengen aan het bindweefsel van je huid en de huidcellen. De gevolgen hiervan zijn dat je huid sneller veroudert en dat je een grotere kans hebt op huidkanker. Vergeet jezelf dus niet in te smeren met een goede zonnebrand als je naar buiten gaat. Zo kun jij onbezorgd van de zon genieten!

Bindweefselmassage

De effecten van een bindweefselmassage:

  • verbetert de huidconditie
  • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen
  • verbetert de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden
  • vermindert onderhuidse verklevingen, wat zorgt voor een zachte huid
  • vervaging en opvulling van kleine rimpeltjes en kraaienpootjes
  • natuurlijke mini-facelift

De totaalaanpak

Bij schoonheidsinstituut 100% Beauty geniet je van een 100% totaalaanpak. De aanpak van eigenaresse Cindia is holistisch. Dat betekent dat de binnenkant net zo belangrijk is als de buitenkant. Immers: als jij je goed voelt, dan straal je dat ook uit. Na een intakegesprek en huidanalyse krijg je een totaaladvies. Naast een behandeling gericht op de buitenkant van je huid, krijg je ook leefstijladviezen en tips over voedingssupplementen voor de opbouw van de huid via de binnenkant. Op deze manier wordt een langdurig en natuurlijk resultaat bereikt, dat snel zichtbaar is.

Datum: 21 maart 2018