natte-oksels

Constant last van natte oksels?

Voor veel mensen is overmatig okselzweet een dagelijkse strijd die invloed heeft op bijna alle aspecten van het leven. Of het nu spanning is op het werk, schaamte in relaties of frustraties over het moeten dragen van kleding die de transpiratie verbergt. Overmatig transpireren kan vernietigende effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld. Met miraDry kun je van dit probleem afkomen.

Hoe werkt het?

De arts bepaalt, aan de hand van de plaats van de bij jou overactieve zweetklieren, de exacte manier en plaats van behandeling. De oksels worden voor jouw comfort plaatselijk verdoofd. Daarna zal de arts de handset van het miraDry apparaat bij de oksels aanbrengen, zodat het de elektromagnetische energie op de goede plaats afgeeft en de zweetkliertjes elimineert. De behandeling duurt ongeveer een uur en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de behandelend arts.

Resultaat

Na een miraDry behandeling groeien de zweetklieren niet opnieuw aan, waardoor het resultaat blijvend is. En de resultaten zijn ook snel: je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd. Verder heb je geen last van okselgeur meer, omdat de zweetklieren die verantwoordelijk zijn voor de geur ook worden uitgeschakeld. Zoals bij elke medische procedure kunnen de resultaten per persoon verschillen.

Overmatig transpireren

Als je op andere plekken last hebt van overmatig transpireren, zoals de handen, liezen of bilnaad, is daar ook zeker wat aan te doen. De dermatologen van de Mauritsklinieken zijn gespecialiseerd op het gebied van overmatig transpireren. Zij helpen je graag de hyperhidrosis beheersbaar te maken.

Tijd om voorgoed af te rekenen met natte oksels!

 

Datum: 29 juni 2018