massage

Een massage voor jouw welzijn

Veel mensen hebben het druk en ervaren stress of spanning. Herken je dat ook bij jezelf? Met massage zorg je voor ontspanning van lichaam en geest en daarmee voor meer balans in je leven!

Centrum

Spiritual Balance is een inspirerend gezondheidscentrum en spiritueel centrum. Aandacht, betrokkenheid en gezelligheid staan bij dit centrum hoog in het vaandel. Bij Spiritual Balance kun je terecht voor verschillende massagebehandelingen, zoals een algehele lichaamsmassage, hoofdpijnmassage, Thaise Yogamassage en stoelmassage.

Algehele lichaamsmassage

Een algehele lichaamsmassage ontspant het lichaam en zorgt ervoor dat je geestelijk gemakkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Hoofdpijnmassage

Met hoofdpijnmassage kan hoofdpijn flink verminderd worden of zelf helemaal verdwijnen! Bij de massage worden onder andere de gespannen spieren losgemaakt en de doorbloeding van de strakke hoofdhuid verbeterd. Hoofdpijnmassage kan ook ingezet worden om hoofdpijn te voorkomen.

Thaise Yogamassage

Een Thaise Yogamassage is een pittige, krachtige, diep inwerkende en tegelijkertijd totaal ontspannende massagevorm die zijn uitwerking heeft op het hele lichaam. Bij een stoelmassage wordt er druk uitgeoefend op de ‘triggerpoints’ met behulp van de duim, de handen, de ellebogen en de armen. Het is een opwekkende en effectieve massage.

Met hoofdpijnmassage kan hoofdpijn flink verminderd worden of zelf helemaal verdwijnen

Stoelmassage

De stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven op een speciaal daarvoor gevormde stoel. Het is een ‘drukpuntmassage’ die werkt op basis van acupressuur. Er wordt druk uitgeoefend op de ‘triggerpoints’ met behulp van de duim, de handen, de ellebogen en de handen. De massage is klachtgericht, maar werkt ook preventief en ontspannend.

Fibromyalgiemassage

Fibromyalgie is een reumatische aandoening. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is spierpijn in het hele lichaam. Deze specifieke therapeutische massagevorm werkt op twee vlakken: het zorgt voor vermindering van de spierpijnen en een betere darmflora, daarnaast heeft de massage een positief effect op de nachtrust, neerslachtigheid en hoofdpijn.

De Groene Pionier

Onder hetzelfde dak als Spiritual Balance vind je ook de biologische en natuurvoedingswinkel De Groene Pionier. De winkel heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van biologische en natuurlijke voeding en een uitgebreid assortiment glutenvrije levensmiddelen.
De Groene Pionier is het verkooppunt van de Vegetarische Slager, met de lekkerste vleesvervangers op basis van soja en lupine. De producten zijn heerlijk vol van smaak en hebben een stevige bite.

Datum: 15 februari 2018