wellness

Even helemaal tot rust

Toe aan rust en balans? Op zijn tijd kan iedereen wel hun ontspanning gebruiken. Even resetten en weer fris en fruitig voor de dag komen. Wellness is nu juist belangrijker dan ooit. Bij IQ Balance maken we het mogelijk.

Waarom wellness?

Een gezonde lifestyle stimuleren door middel van zelfverzorging en ontspanning. Dát is wellness. Tegenwoordig gaan we regelmatig naar hotels of centra om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en tot rust te komen. Lekker naar de spa, een ontspannende massage… Heerlijk! Het is gebleken dat mensen die er regelmatig even tussenuit gaan, beter om kunnen gaan met uitdagingen en stress van het dagelijkse leven. Ook is hun weerstand gemiddeld beter en worden ze minder vaak ziek. Win-win!

Zo kom jij tot volledige ontspanning

Wat doen we?

We bieden een set aan opeenvolgende behandelingen, ook wel het wellnesscircuit genoemd. We beginnen met een voetenbad met etherische oliën. Er zal een kennismaking met je behandelaar zijn en we bespreken je wensen of vragen vóór de behandeling. Vervolgens volgt een oliemassage óf een wellness- of beautybehandeling. Hierna volgt een edelstenendiepteontspanning van 30 minuten met ver-infrarood warmte. Deze stralen zijn voor ons onzichtbaar, maar hebben een grote impact op onze gezondheid. Hierna kun je heerlijk ontspannen in onze Finse sauna. Aan het einde is er de mogelijkheid tot douchen en relaxen. Tegen een meerprijs voorzien we je van lunch of diner, overnachting in een Design hotel of fietsen om heerlijk in de natuur op pad te gaan. Zo kom jij tot volledige ontspanning en kun je alles weer aan. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Datum: 10 augustus 2022