sporten

Fit body, healthy body!

December is dé maand voor gezelligheid, samenzijn, met lekkere hapjes en drankjes rond het haardvuur en spetterend het nieuwe jaar ingaan! Genieten is ontzettend belangrijk om je goed te voelen en gezond te blijven. Lekker jezelf verwennen en jezelf belonen voor al het harde werk van het afgelopen jaar.

Bewegen

In al die warmte en gezelligheid ben je meestal niet bezig met je figuur en je conditie. Heel begrijpelijk! Misschien haal je wel geregeld een frisse neus op weg naar de supermarkt of tijdens een boswandeling en dat is al hartstikke gezond. Als je naast al deze warmte en gezelligheid ook nog je lichaam wil blijven trainen, dan is dat een nóg beter besluit.

Geluksstofjes

Jij kiest waar jouw behoeften liggen! Door te trainen verbeter jij je conditie en kracht en houd je je lichaam soepel. Ook verminder je door te bewegen de stress die zich in je lichaam heeft opgestapeld en krijg je meer energie. Bovendien worden er tijdens het sporten allerlei positieve stofjes in je lichaam aangemaakt, zoals adrenaline en endorfine. En die heten niet voor niets ‘geluksstofjes’! Je gaat je er beter en vrolijker door voelen. Al met al draagt sporten dus duidelijk bij aan een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Wie wil dat nu niet?

Vergeet niet dat heerlijke voldane en trotse gevoel na een training

Voldaan en trots

Wil je meer? Dat kan! Werk aan je houding en je spierkracht en laat je daarbij begeleiden door een professionele coach. Zo weet je precies of je goed bezig bent en heb je een stok achter de deur als je motivatie een keer wat minder is. En vergeet niet dat heerlijke voldane en trotse gevoel na een training: dit heb jij maar mooi even gedaan en dat neemt niemand je meer af!

Let’s start!

Dus wat ga jij doen? Wacht niet tot het nieuwe jaar. Kom nu en actie en ga voor dat fitte lijf! Bij MaxiGym in Sassenheim kun je terecht voor cardio en fitness.

Waarom kies je voor MaxiGym?

  • nieuwste cardio- en fitnessapparatuur Technogym
  • professionele coaching en begeleiding
  • trainingsondersteuning met ledensleutel mogelijk
  • zonnebank
  • gratis douches, WIFI en lockers
  • 7 dagen per week open
Datum: 22 oktober 2017