lichamelijke-klachten

Lichamelijke klachten? Er is genezing mogelijk!

Je hebt elke dag last van pijn in je rug of van terugkerende hoofdpijn en migraine. Je kunt niet lekker bewegen, omdat de klachten in je voeten of knieën je dwarsbomen. Misschien zit je niet lekker in je vel, omdat je al tijden last hebt van depressies of slecht slaapt. Misschien ben je vastgelopen en kom je geen stap verder. Betekent dit dat je maar moet leren leven met je klachten?

Wanneer je dag in dag uit te maken hebt met deze of andere klachten, kun je daar flink moedeloos van worden. Wist je dat je klachten vaak verband kunnen houden met een scheefstand van de wervelkolom? Zelfs door de kleinste wervelverschuiving – veroorzaakt door bekkenscheefstand of psychische problemen – kan het centrale zenuwstelsel (gelegen in de wervelkolom) bekneld raken. Hierdoor kan de levenskracht niet meer vrij stromen en worden er verkeerde impulsen aan nabijgelegen organen uitgezonden, met allerlei klachten en ziekten tot gevolg, zoals die terugkerende hoofdpijn, rugpijn of depressies. Ook een beenlengteverschil of scheefstand van de schouders of de nek zijn veelvoorkomende klachten die te maken hebben met de stand van het bekken en de wervelkolom.

Geestelijke Oprichting

De Geestelijke Oprichting is een helingsstroom die helpt blokkades in ons lichaam te doen verdwijnen. Je ontvangt een stroom van ‘heling’ waardoor het lichaam en de geest opnieuw worden ‘opgericht’. Dit is eenmalig en hoeft dus daarna niet meer herhaald te worden. Veel mensen ervaren diepe ontspanning tijdens en na de behandeling, en pijn kan verminderen of zelfs verdwijnen. Welke klacht of ziekte je ook hebt: het zal altijd zijn vruchten afwerpen. Je voelt je bevrijd en als herboren!

De doorwerking

Als gevolg van de Geestelijke Oprichting gaat je lichaam weer functioneren zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Om lichamelijk goed in je vel te zitten, is een gezonde geest essentieel. De kracht van deze helingswijze werkt door in lichaam, ziel én geest, en brengt binnen al deze aspecten helderheid en rust. Deze helingskracht werkt verder door in je bestaan. Het zorgt er dus voor dat jij je goed en gezond voelt: van binnen én van buiten. Je wordt een heel eind op weg geholpen naar een natuurlijk en gezond leven.

Voor wie?

Voor deze Geestelijke Oprichting ben je op de goede plek bij Annelies Nijman van Ways of Healing: ‘Het goede nieuws is dat de heling voor iedereen is: of je nu jong of oud bent, welk geloof of welke afkomst je ook hebt! En niet alleen volwassenen zijn welkom. Het is ook bestemd voor baby’s, kinderen, jongeren en senioren. Het is een waardevol geschenk aan jezelf.’ Benieuwd geworden? Maak dan vandaag nog een afspraak, en ga snel opgericht en rechtop door het leven.

Kamp jij met…

  • (chronische) klachten aan je rug, voeten of knieën?
  • problemen met je bekken of heup?
  • nek- en schouderklachten?
  • hoofdpijn of migraine?
  • hernia of scoliose?
  • depressie of slaapproblemen?
  • diverse lichamelijke klachten?
  • een beenlengteverschil, ongelijke stand van het bekken of de schouders?

Dan is het de moeite waard om contact op te nemen!

Datum: 13 juli 2022