lichaam

Onderhoud aan je lichaam

Denk jij er weleens over na hoe je leven er later uit zal zien? We willen allemaal graag oud worden en dan ook nog het liefst zo gezond mogelijk zijn. Je leefstijl speelt daar een belangrijke rol in. En een stukje onderhoud is daarin onontbeerlijk.

Onderhoud

We vinden het heel normaal om onze auto regelmatig naar de garage te brengen voor een onderhoudsbeurt. Alles wordt weer even nagekeken, goed afgesteld, ververst of bijgevuld en je auto kan er weer even tegenaan. Van een goed onderhouden auto heb je nu eenmaal langer plezier.

Massages

Met onszelf gaan we echter dikwijls veel minder zorgvuldig om. Tijd voor onderhoud gunnen we onszelf amper, terwijl we toch graag allemaal vitaal en gezond oud(er) willen worden. Dat inzicht heeft Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs er jaren geleden toe gebracht om haar natuurgeneeskundige praktijk te openen voor mensen die bewust(er) bezig willen zijn en investeren in hun welzijn. ‘Ik geef verschillende massages, in combinatie met aromatherapie. Deze natuurgeneeskundige therapie is onderhoud om je lichaam en geest in balans te houden. Het ondersteunt en versterkt je herstelvermogen. Ik maak je spieren soepel, terwijl jij in diepe ontspanning raakt. Het is een therapie met de juiste druk, én met de juiste kennis gegeven. Niet te hard, niet te zacht, maar precies goed.’

Denk jij er weleens over na hoe je leven er later uit zal zien?

Voor iedereen!

De behandelingen zijn geschikt voor jong en oud. Informeer bij je zorgverzekeraar of de behandelingen vergoed worden.

Datum: 12 april 2019