Wervelkolom

Onze wervelkolom is van levensbelang

Je hebt élke dag last van pijn in je rug of van terugkerende hoofdpijn en migraine. Je kunt niet lekker bewegen, omdat de klachten in je voeten of knieën je dwarsbomen. Misschien zit je niet lekker in je vel, omdat je al tijden last hebt van depressies of slecht slaapt. Alsof het nog niet vervelend genoeg is, helpen de medicijnen of behandelingen die de arts je heeft aangeraden niet, of niet genoeg. Betekent dit dat je maar moet leren leven met je klachten?

Levenskracht

Wanneer je dag in dag uit te maken hebt met deze of andere klachten, kun je daar flink moedeloos van worden. Wist je dat je klachten een duidelijke link kunnen hebben met één enkel ding? Het antwoord zal je misschien verrassen, maar het is de wervelkolom. Zelfs door de kleinste wervelverschuiving – veroorzaakt door bekkenscheefstand of psychische problemen – kan het centrale zenuwstelsel (gelegen in de wervelkolom) bekneld raken. Hierdoor kan de levenskracht niet meer vrij stromen en worden er verkeerde impulsen aan nabijgelegen organen uitgezonden, met allerlei klachten en ziekten, zoals die terugkerende hoofdpijn, rugpijn of depressies. Ook een beenlengteverschil of scheefstand van de schouders of de nek zijn veelvoorkomende klachten die te maken hebben met de wervelkolom.

Geestelijke Oprichting

De Geestelijke Oprichting is een helingsstroom die helpt blokkades in ons lichaam te doen verdwijnen. Je ontvangt een stroom van ‘heling’ waardoor het lichaam en de geest opnieuw ‘opgericht’ worden. Dit is eenmalig en hoeft dus daarna niet meer herhaald te worden. Veel mensen ervaren diepe ontspanning tijdens en na de behandeling en vermindering of verdwijning van de pijnklachten. Het werkt dus als een soort reset voor je lichaam. Behalve dat het het lichaam kan helpen, kan het dus ook positief op je geest doorwerken.

Kamp jij met (chronische) klachten aan je rug, heup, voeten of knieën?

De doorwerking

Als gevolg van de opgerichte, rechte wervelkolom gaat je lichaam weer functioneren zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Om lichamelijk goed in je vel te zitten, is een gezonde geest essentieel. De kracht van deze helingswijze werkt door in lichaam, ziel en geest, en brengt binnen al deze aspecten helderheid en rust. Deze helingskracht werkt verder door in je bestaan. Het zorgt er dus voor dat jij je goed en gezond voelt: van binnen én van buiten. Je wordt een heel eind op weg geholpen naar een natuurlijk en gezond leven.

Voor wie?

Voor deze Geestelijke Oprichting ben je op de goede plek bij Annelies Nijman van Ways of Healing: ‘Het goede nieuws is dat de heling voor iedereen is: of je nu jong of oud bent, welk geloof of welke afkomst je ook hebt! En niet alleen volwassenen zijn welkom. Het is ook bestemd voor baby’s, kinderen, jongeren en senioren. Het is een waardevol geschenk aan jezelf.’ Benieuwd geworden? Maak dan vandaag nog een afspraak, en ga snel opgericht en rechtop door het leven.

Datum: 07 april 2022