gezondheid

Verbeter je gezondheid!

Je gezondheid is een kostbaar goed. Vaak besef je pas echt hoe kostbaar het is, wanneer je gezondheid je in de steek laat. Daarom is voorkomen nog altijd beter dan genezen. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn het belangrijkste voor een optimale levenskwaliteit.

Gezondheid

Dat is ook de visie van DewiCyntha natuurgeneeskundige praktijk. De praktijk is al acht jaar een vertrouwd adres voor mensen die bewust(er) bezig willen zijn met en investeren in hun welzijn. Eigenaresse Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs biedt sinds kort een nieuwe behandelvorm in haar praktijk: frequentietherapie. ‘Healy is een klein, draagbaar medisch apparaat en bevordert vitaliteit, welzijn en balans. Het biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het apparaatje kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag, helpen om gemakkelijker te herstellen en ervoor zorgen dat je ’s nachts beter slaapt. De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetisch veld van je lichaam. Het apparaatje wordt bestuurd via een smartphone-app die je kunt downloaden uit de Google Play Store of de Apple App Store. De communicatie vindt plaats via een Bluetoothverbinding. Het verbeteren van je algemene gezondheid en welzijn was nog nooit zó gemakkelijk!’

Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, en psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Je gezondheid is een kostbaar goed

Tip!

De natuurgeneeskundige behandelingen worden mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Datum: 11 oktober 2019