oliën

Voel je beter met essentiële oliën

We zitten allemaal wel eens niet lekker in ons vel. Dit kan komen door vermoeidheid, lichamelijke klachten, stress of misschien wel wat anders. Allemaal signalen die het lichaam gebruikt om jou aan te geven dat het in onbalans is. In veel gevallen kan de natuur je een handje helpen.

Oliën

Bij Gracili [red.] zijn sinds kort de essentiële oliën van Doterra verkrijgbaar. Deze oliën zijn natuurzuiver, gedestilleerd uit de stengels, zaden, bloemen, bladeren, wortels en vruchten van planten. De etherische oliën van Doterra zijn niet chemisch aangelengd en daardoor zijn de meeste soorten ook inwendig in te nemen.

Krachtig

De oliën bieden naast een aangenaam aroma verlichting bij vele klachten. De oliën van Doterra zijn CPTG-gecertificeerd, wat betekent dat ze een therapeutische graad hebben en de medische en therapeutische werking in vele wetenschappelijke studies aangetoond is. De werking is zo krachtig dat vaak één druppel olie al volstaat en een flesje heel lang meegaat.

Voedselintoleranties

Als je last hebt van vage klachten als hoofdpijn, buikpijn, obstipatie of vermoeidheid, bestaat er tevens bij een mogelijkheid om door middel van een intolerantietest na te gaan of jij bepaalde voeding voorlopig beter kunt vermijden. We testen op de meest voorkomende allergene voedingsmiddelen en geven je advies hoe hiermee om te gaan.

De oliën bieden naast een aangenaam aroma verlichting bij vele klachten

Vergoeding is mogelijk

Eigenaresse Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili heeft onlangs haar opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond en is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Veel verzekeraars hebben een ruime vergoeding opgenomen in het aanvullende pakket voor alternatieve zorg waaronder de orthomoleculaire begeleiding valt. Bij de ruimere pakketten kunnen de kosten van het gehele traject door de verzekeraar vergoed worden. Deze vergoeding valt onder de aanvullende dekking, waardoor niet eerst het eigen risico hoeft te worden opgemaakt.

Succesvol afvallen?

Afslankstudio Gracili heeft al ruim 6 jaar ervaring in het begeleiden van klanten die willen afvallen. Er wordt gewerkt met medisch erkende apparatuur en hierdoor is er een ruime keuze in mogelijkheden. De methode, die het beste bij jou past, wordt gekozen.

Begeleiding

Daarnaast wordt je begeleidt bij jouw voedingsplan. Met een vingerprikje wordt er wat bloed afgenomen dat in het laboratorium wordt geanalyseerd op heel veel waarden. Aan de hand van deze waarden, in combinatie met jouw situatie (huidig en gewenst gewicht, medicijngebruik, klachten en allergieën), wordt er een voedingsplan gemaakt dat effectief is voor jouw stofwisseling en hormoonhuishouding.

Datum: 17 december 2017