massage

Volledig ontspannen door massage

Sta jij er wel eens bij stil of je lichaam vitaal kan functioneren? Besteed je voldoende aandacht aan het onderhoud van jouw lichaam en geest en doe je regelmatig aan ontspanning? Zo niet, kies dan eens voor een ontspannende massage, zeg gedag tegen stress en laad weer helemaal op.

Tijd voor jezelf

Is het eigenlijk niet vreemd dat je het heel normaal vindt om je auto weg te brengen voor een onderhoudsbeurt, terwijl je jezelf nauwelijks de tijd gunt om te ontspannen en weer op te laden? Het is immers zo normaal om maar door te gaan in de drukte van het leven. Als iedereen het om je heen het maar naar de zin heeft, ben jij al weer tevreden. Maar jij bent ook belangrijk! Sterker nog, als jij niet goed functioneert, dan kun je ook niet goed zorgen voor de mensen om je heen. Daarom is het goed om voldoende tijd voor jezelf te nemen.

Onderhoudsbeurt

Zoals bij de auto alle vitale onderdelen worden gecheckt, hersteld of aangevuld, is het ook belangrijk om eens na te gaan of jij de juiste brandstof tankt om jouw motortje draaiende te houden. Gun jezelf een onderhoudsbeurt. Zijn alle voedingsstoffen die jij nodig hebt nog op peil, zodat je lichaam vitaal kan functioneren? En waar kun je terecht als jij je lichaam die broodnodige APK wilt geven?

Massage

Het onderhoud van je lichaam vind je in de natuurgeneeskundige therapie. Massage maakt deel uit van dit algehele onderhoud. Terwijl jij heerlijk ontspannen op een comfortabele behandelstoel ligt, worden je spieren soepel gemaakt. Zo kun je je leven in de vijfde versnelling even vergeten en je helemaal richten op jezelf, wie je bent en wat je nu écht nodig hebt.

Het onderhoud van je lichaam vind je in de natuurgeneeskundige therapie

Afvalstoffen afvoeren

Jouw motor hoeft even niet op volle toeren te draaien, je kunt je accu weer opladen en voelt je spierspanning wegvloeien. Na de massage gaat je lichaam bovendien aan de slag om afvalstoffen af te voeren. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd en de weerstand verbeterd. Massage biedt dus alleen maar voordelen voor je lichaam en je geest!

Kwalitatieve therapie

‘Mijn visie en missie is om jouw spieren soepel te maken en behouden, terwijl jij in diepe ontspanning raakt’, vertelt de paramedisch natuurgeneeskundige therapeut Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs vol passie. ‘Het gaat puur om een kwalitatieve therapie met de juiste druk en met de juiste kennis gegeven. Niet te hard, niet te zacht, precies goed.’

Datum: 27 juli 2018