bioresonantie

Weer vrolijk en blij met bioresonantie!

Je voelt je futloos, bent sneller moe en hebt ‘s avonds nog maar weinig energie om iets leuks te ondernemen. Je wilt graag je vrolijke, energieke en gezonde zelf weer terug, maar weet niet goed hoe dit te doen. Al eens aan bioresonantie gedacht?

Gedetailleerde diagnose

Soms heb je ergens een pijnklacht, maar weet je niet waar die vandaan komt. Met bioresonantie kan een gedetailleerde diagnose van je klachten worden gesteld, met als doel een effectieve behandeling. Bij het stellen van de diagnose wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat werkt met een trilling, de Rayonex Ps 10. Het uitgangspunt hiervan is dat alles een bepaalde trilling heeft. Zo heeft de cel van de lever een andere trilling dan de bloedcellen, net zoals dat de trillingen of frequenties van ziekteverwekkers als bacteriën, virussen of parasieten hun eigen specifieke frequenties hebben.

Gezonde trillingen

Ook kan de bioresonantie ingezet worden met de zogenaamde ‘lichaamseigen trillingen’. Net zoals iedereen heb jij een eigen frequentiepatroon. Met bioresonantie worden zieke trillingen omgezet in gezonde trillingen, en worden gezonde trillingen geharmoniseerd en versterkt. Door het meten en behandelen met elektromagnetische velden kan je verstoring of belasting vastgesteld en behandeld worden. Belangrijk hierbij is dat je belastbaarheid wordt doorgemeten en vastgesteld, wat de start van een effectieve behandeling kan maken of breken. Een verzwakt immuunsysteem bijvoorbeeld moet eerst van blokkades bevrijd worden.

Bij welke klachten?

Bioresonantietherapie is heel effectief als het gaat om het behandelen van acute (bijvoorbeeld hooikoorts) en chronische allergieën. Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever en gal zijn goed te behandelen. Tevens is de therapie effectief bij huid- en longaandoeningen, pijnklachten (bijvoorbeeld migraine), problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, reumatische klachten, KNO-problemen, kinderziekten en de gevolgen van inentingen, sportletsel en blessures, alsmede het opheffen van energetische blokkaden. Bovendien kan de bioresonantietherapie goed worden ingezet bij het stoppen met roken en andere vormen van verslavingen.

Zeg vaarwel tegen eindeloze klachten en pijn

Bij welke klachten?

Bioresonantietherapie is heel effectief als het gaat om het behandelen van acute (bijvoorbeeld hooikoorts) en chronische allergieën. Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever en gal zijn goed te behandelen. Tevens is de therapie effectief bij huid- en longaandoeningen, pijnklachten (bijvoorbeeld migraine), problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, reumatische klachten, KNO-problemen, kinderziekten en de gevolgen van inentingen, sportletsel en blessures, alsmede het opheffen van energetische blokkades. Bovendien kan de bioresonantietherapie goed worden ingezet bij het stoppen met roken en andere vormen van verslavingen.

Datum: 15 oktober 2017