hypoxi

Zere benen aanpakken met Hypoxi

Zere, vermoeide en rusteloze benen. Het is een probleem van deze tijd. Er zijn veel mensen die hier last van hebben, vooral in de nacht. En wat is er nou vervelender dan gewekt worden door zo’n vervelende steek? Een Hypoxi behandeling helpt!

Pijnlijke benen

Herken jij het gevoel van vermoeide benen die zwaar aanvoelen na een (lange) dag? Wanneer je veel hebt gewandeld, een staand beroep hebt of zwanger bent is dit niet zo vreemd. Maar wanneer zware, vermoeide benen vaker voorkomen, kan het een gevolg zijn van een slechte bloedcirculatie. Het is noodzaak om zere, vermoeide benen aan te pakken, want hier kunnen spataderen ontstaan. Tijd om in actie te komen!

Oorzaken

Wat zijn de oorzaken van zere, vermoeide benen?

  • te lang stilstaan
  • overbelasting
  • gewicht
  • aderverkalking
  • zenuwpijn
  • trombose

Klachten aanpakken

‘Er wordt tegenwoordig veel reclame gemaakt voor vacuümtherapie tegen beenklachten’, vertelt Lida van der Tas. ‘Niet veel mensen weten dat je voor deze behandeling ook gewoon terecht kunt bij de schoonheidskliniek. Bij ons, Dali Wellness, kun je kiezen voor een Hypoxi behandeling. Een unieke methode!’

Je traint licht en hierdoor wordt je stofwisseling gestimuleerd

Hypoxi

De Hypoxi behandeling is van origine een bodyshaping methode. Het apparaat combineert de voordelen van vacuüm én beweging. Enerzijds worden de betrokken lichaamszones onder druk gezet met vacuüm (cupping) en compressie. Anderzijds stimuleert de gematigde fysieke training het metabolisme. ‘Hypoxi is ook uiterst geschikt voor mensen met spataderen’, vertelt Lida. ‘Door het bevorderen van de bloedsomloop worden de aderen ontlast. Twijfel je of jouw benen hiervoor geschikt zijn? Een gespecialiseerde Hypoxi-Coach kan je helpen.’

De behandeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? Tijdens een milde fietstraining van 30 minuten zit je tot aan je buik in een vacuümcabine. Je traint licht en hierdoor wordt je stofwisseling gestimuleerd. Het bijzondere aan deze behandeling is dat de probleemzones zeer gericht worden aangepakt.

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je een Hypoxi behandeling ondergaan? Bij Lida van der Tas van Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 19 oktober 2018