fbpx
Liefde & leven

Binnen het thema liefde & leven vind je alles wat betrekking heeft op de liefde en het leven. Van dagelijkse sleur tot bijzondere of verdrietige momenten.

Nieuw binnen
 • winterZo kom je gezond de winter door
  Zo kom je gezond de winter door
  De R zit weer in de maand. Dit gezegde komt je vast bekend voor. De tijd van het jaar waarin de dagen korter en kouder worden. Ook de tijd waarin je immuunsysteem wel een extraatje kan gebruiken, zodat je de kans op een verkoudheid of griep zo klein mogelijk houdt.
 • feestdagen
  Verlanglijstje voor de feestdagen? Voeg deze items toe
  De feestdagen staan niet alleen voor de deur, maar ze wandelen al bijna je woonkamer binnen. Dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje te maken, zodat je verzekerd bent van mooie cadeaus deze decembermaand! Heb je nog niet echt een idee wat je wilt vragen en zoek je wat inspiratie?
 • hoesje
  Maak jouw telefoon persoonlijk met een hoesje
  Heb je een nieuwe iPhone aangeschaft? Dan wil je ervoor zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat. Zowel het scherm als de rest van de behuizing zijn vaak blootgesteld aan invloeden van buitenaf, doordat je de telefoon veel in je hand hebt of in een tas doet. Je kunt jouw telefoon dan beschermen met een hoesje.
 • Barbados
  Verrassend veelzijdig Barbados
  De wintertijd is weer begonnen. Donkere ochtenden, de avond valt vroeg in. Kou en wellicht sneeuw.
 • cadeau
  Een sieraad: een persoonlijk cadeau
  Moederdag, de verjaardag van je zus of het einde van een bewogen jaar: elke bijzondere gelegenheid vraagt om een passend cadeau. Maar het mooiste is natuurlijk om iets te geven wat uniek is.
 • ovale-tafel
  Een ovale tafel op maat: dit zijn de mogelijkheden
  Organische vormen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Van lampen en vloerkleden tot spiegels en stoelen. En wat dacht je van een ovale eetkamertafel? Tijdloos, klassiek en tóch trendy: een ovale eetkamertafel past in iedere ruimte.
 • waterontharder
  Is mijn huis geschikt voor een waterontharder? Zo ontdek je het!
  Waterontharders zie je niet alleen nog maar binnen bedrijven. Ook Nederlandse huishoudens raken steeds meer vertrouwd met en verknocht aan hun eigen apparaat. Dat begrijpen wij natuurlijk, want een waterontharder in huis kent vele voordelen.
 • stablecoin
  Wat is zo interessant aan een stablecoin?
  Omdat de rente op de bank ontzettend laag ligt, zoeken mensen andere manieren om er voor te zorgen dat hun geld meer waard wordt. Waar de één investeert in aandelen of vastgoed, investeert de ander liever in cryptovaluta. Hoewel digitale munteenheden zeer interessante investeringen kunnen zijn, loop je hier wel het risico dat je jouw ingelegde geld kwijt raakt.
 • warmtepomp-vloerverwarming
  Warmtepomp en vloerverwarming: een gouden combi
  Op zoek naar een alternatief warmtesysteem voor je woning? Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in een nieuwbouwwoning, vanwege de voordelen qua kosten en comfort.
 • studentenhuis
  Maak van je studentenhuis een smart home!
  Misschien lijkt het je een leuk idee om met je telefoon je deur te kunnen openen of met je stem je lichten aan te doen. Voor allerlei functies zijn er apparaten in allerlei categorieën.
 • besparen
  Geld besparen op je verhuizing? Dat doe je zo
  Bij het kopen van een nieuwe woning heb je te maken met diverse kosten. Maar met alleen het kopen van een woning ben je er nog niet, want ook het verhuizen moet nog gebeuren.
Toon meer >
Toon minder >
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >