Bikini's

Briljante bikini’s: een onvergetelijke zomer!?

Tijd om een frisse duik te nemen en met een ijsje over het strand te flaneren. Het enige wat nog rest? De perfecte bikini! Tropische printjes, lekkere frisse kleuren én hedendaagse styling: jij voelt je op en top vrouwelijk als je bikini als gegoten zit en jouw mooiste delen accentueert. Zeg maar dag tegen loslatende touwtjes, afglijdende bandjes en verschuivende topjes: de altijd goed zittende bikini bestaat echt!

Kleine & grote cupmaat

Voor alle vrouwen met een kleine boezem bestaan de bikini’s met push-uppads. De opvulling van je bikinitop is meestal uitneembaar en maakt dat je boezem optisch gelift wordt. Grotere borsten verdienen een goede ondersteuning. Dé tip is om voor een beugelbikini te gaan, die je borsten voor een groot deel bedekt. Ook kun je voor een halterbikini gaan. De stevige stof zorgt ervoor dat je met een zeker gevoel een duik in het water durft te nemen.

Curves?

Kies voor een bikinibroekje met touwtjes in plaats van een broekje met een brede rand. Zo zorg je ervoor dat je heupen minder breed lijken. En als je kiest voor een opvallend topje (in een opvallende print of kleur), gaat alle aandacht daarnaartoe! Heb je juist wat minder curves en ben je redelijk smal? Dan staat een bikinibroekje met pijpjes je mooi: zo krijg je meer body!

De altijd goed zittende bikini bestaat echt!

Het badpak is back

Een badpak degelijk? Niets is minder maar! De badpakken van tegenwoordig zijn wat hoger uitgesneden. Op deze manier is er superveel aandacht voor je benen! Dit geeft jouw badpak een sexy twist die je misschien nog niet kende. Met het badpak herbeleven we de trends van de 80’s en 90’s. Toen werd dit item veel gedragen. Een badpak is classy en vintage tegelijk!

Tips & Tricks!

Met deze tips houd je je badkleding langer mooi!

  1. Pas op met zonnebrandcrème. Sommige stoffen en prints kunnen verkleuren wanneer ze in aanraking komen met zonnebrandcrème.
  2. Zwem je vaak in een zwembad? Door het chloor verkleurt je badkleding snel. Bewaar je mooie badpak voor op het strand, en neem een goedkoper badpak voor die baantjes in het zwembad.
  3. Spoel je badkleding na het zwemmen zo snel mogelijk uit. Zo verwijder je alvast het meeste chloor en zout. Uitwringen van je badpak is ook niet nodig: laat deze gewoon uitdruppen.

Merken

Kies uit een van de mooie merken bij Scholma Lingerie:

  • Chantelle
  • Prima Donna
  • Freya
  • Rosa Faia
  • Amoena

Advies

Op zoek naar jouw perfecte badpak of bikini? Bij Scholma Lingerie ben je aan het adres voor advies welke bikini, tankini of bakpak jouw figuur het beste naar voren laat komen. Zo kun je onbezorgd het strand en de zee trotseren. Alle badmode kan gecombineerd worden met bijbehorende accessoires, zoals een mooie pareo.

Datum: 15 juni 2018