mode

Deze items kunnen niet ontbreken in je kledingkast!

Mode is een vreemd iets. De ene dag draagt iedereen roze en de volgende dag lopen mensen rond in het zwart met doodshoofden op hun kleding. Ben jij benieuwd wat er deze winter helemaal in is en welke items niet in je kledingkast kunnen ontbreken? In deze blog lees je wat er op dit moment stijlvol is, zodat je altijd goed voor de dag kunt komen!

Wol

Allereerst benoemen we wol. Items die gebreid zijn, zijn namelijk altijd goed in de winter. Denk bijvoorbeeld aan een gebreide jurk, een gebreide gilet of een gebreide trui. Wol is er natuurlijk in alle kleuren, dus je kunt veel variëren. Het voordeel van wol is natuurlijk ook dat het lekker warm is, en dat is zeker in de koude wintermaanden heel erg welkom. Met wol kun je ook variëren in het patroon: zowel groffe als fijne prints zijn helemaal in de mode. Het is ook leuk om zelf van wol een sjaal of een muts te maken! Zeker nu we in de coronatijd veel thuis zitten, kan het een ontspannen bezigheid zijn om je dit aan te leren. Op internet staan diverse filmpjes te vinden waarop wordt uitgelegd hoe het breien in zijn werk gaat. Steel jij binnenkort de show met een zelfgemaakt item?

Blazer

Ook is een blazer een super handig item om te hebben. Het is namelijk een kledingstuk waar je ontzettend veel kanten mee op kunt. Zo kun je de blazer bijvoorbeeld heel goed combineren met een spijkerbroek, maar je kunt ook een blazer heel goed dragen op een jurkje. Je outfit wordt van een blazer gelijk een stuk netter! Maar wat ook een voordeel is van een blazer, is dat hij ook ideaal is als (tussen)jas. Wanneer de koudste dagen voorbij zijn en je twijfelt of je wel of niet een jas aan moet, kan een blazer een ideale oplossing zijn. En het staat ook nog eens leuk!

Lingerie

Ook een mooie setje ondergoed mag namelijk absoluut niet ontbreken in je kledingkast! Het klinkt misschien wat raar, maar lingerie kan heel bepalend zijn voor de rest van jouw outfit. Wanneer je namelijk mooi ondergoed aantrekt, straal je de hele dag uit dat je je mooi voelt. Je kent vast dat gevoel wel, dat je erotische lingerie aantrekt, en je je gelijk een stuk aantrekkelijker voelt. De outfit die je vervolgens aantrekt, staat ineens een stuk beter! Een goede reden om te gaan shoppen dus.

Datum: 25 november 2021