jaloezieën

Deze jaloezieën passen perfect voor jouw keukenraam

Jaloezieën maken een comeback in ons interieur en dat is niet voor niets. Je kunt ze in ontzettend veel soorten, stijlen, kleuren en maten vinden. Tegenwoordig kun je ze bij elke bouwmarkt op maat laten maken, zodat je zeker weet dat het precies goed is wanneer je ze binnenkrijgt. Daarnaast kun je bij sommige varianten zelfs voor de afstand tussen de lamellen kiezen. We geven je graag wat voorbeelden voor in de keuken, aangezien dit een van de beste plekken is om jaloezieën op te hangen.

Houten jaloezieën

Als we heel eerlijk zijn, zijn houten jaloezieën toch wel echt de winnaars in de keuken. Ze zijn makkelijk schoon te maken, houden geen kookluchtjes vast en kunnen tegen een stootje. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit, waardoor deze type raamdecoratie ook nog eens bijdraagt aan de algehele uitstraling van je keuken. Deze houden ook nog eens ontzettend veel licht en zicht tegen, mocht je in de ochtend je ontbijtje staan te maken en daarbij geen pottenkijkers verlangd.

Pvc-jaloezieën

Ben jij op zoek naar de natuurlijke look van houtjaloezieën, maar het gemak van kunststof of aluminium? Geen probleem! Met pvc-jaloezieën heb je het beste van beide werelden, want deze zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Daarnaast zijn ze een stuk lichter van gewicht en makkelijk te onderhouden. Aangezien deze ook heel goed tegen vocht kunnen zijn deze niet alleen in de keuken geweldig, maar ook bijvoorbeeld in de badkamer.

Roljaloezieën

Roljaloezieën zijn een geweldige uitkomst als je raamdecoratie wenst dat wat luchtiger oogt. Houten of pvc-jaloezieën kunnen nogal een zware of robuuste uitstraling hebben. Roljaloezieën bieden het gemak van een rolgordijn, maar de voordelen van jaloezieën. Zo kun je zelf bepalen hoeveel licht er doorlaten wordt en hoeveel privacy je wilt.

Alles op maat

Het scheelt een hoop als je je raamdecoratie in de juiste maat besteld. Zo weet je zeker dat het precies past in jouw keukenraam. Wanneer je écht makkelijk wilt maken voor jezelf kun je er vaak zelfs voor kiezen dat de bouwmarkt jouw gewenste jaloezieën ook komt monteren. Wanneer je twee linkerhanden hebt is dit echt een uitkomst. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Allerlei voordelen

Hopelijk heb je inmiddels een keuze gemaakt wat betreft je raamdecoratie en is je keuze gevallen op jaloezieën. Ze zijn makkelijk schoon te houden, dragen bij aan je interieur en bieden veel privacy. Laat ze op maat bestellen, direct monteren door vakmensen en je kunt ervan genieten voordat je het weet!

Datum: 11 maart 2021