facelift

Facelift: verjong je gezicht én je geest!

Stress en spanning kunnen je uiterlijk nadelig beïnvloeden doordat spieren worden samengetrokken. Dit is meteen zichtbaar in je gezicht. De spieren in je gezicht zijn namelijk aangehecht aan de huid en hebben daardoor een directe invloed op je uiterlijk. Gelukkig is daar wat aan te doen!

Energetische Facelift

De Energetische Facelift is een zeer ontspannende behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Hierbij worden de weefsels van de borst, de hals en het gezicht behandeld. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal doordat het lichaam (borst, hals en gezicht) aangeraakt wordt met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen.

Rust, energie en helderheid

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, maar ook op het innerlijk. Je zult je bewust worden van veranderingen, zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zult meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijke effect niet beperkt tot een verjongd gezicht, maar het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Verjong!

Wil jij ook jouw lichaam en geest verjongen zonder Botox of operaties? Dan is dit iets voor jou! Wil je het zelf ook ervaren? Maak dan een afspraak voor een Energetische Facelift behandeling. Neem contact op met Coach & Healer Jackie Crince op 06-48024624 of stuur een mailtje naar jackie@jouwlijfenleven.nl.

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, maar ook op het innerlijk

Krijg een gratis behandeling

In januari en februari 2020 kun je bij Jouw Lijf & Leven een voordeelkaart kopen, waarmee je 5 behandelingen van een uur krijgt voor de prijs van 4! Op het moment dat je de kaart koopt, is die maximaal een jaar geldig.

Bijzondere evenementen voor jou

In de hectiek van alledag is het niet eenvoudig om je helemaal in balans te voelen. Er komt zoveel op je af en dat geeft vaak een hoop stress. Jammer, want wanneer je in balans bent, stroomt je energie beter en dat is goed voor zowel je lichaam als je geest. Daar kun je dus best een beetje hulp bij gebruiken. Daarom organiseert Jouw Lijf & Leven workshops op het gebied van zelfontplooiing, bewustwording, spiritualiteit en nog veel meer. Er zit beslist ook wat voor jou bij!

Datum: 17 december 2019