Kinderen
Nieuw binnen
 • kinderopvang-duurKinderopvang duur? Helemaal niet!
  Kinderopvang duur? Helemaal niet!
  Aan het einde van ieder kalenderjaar komen kinderopvangorganisaties met het nieuwe tarief voor het komende jaar. De tarieven lopen wel wat uiteen.
 • risicovol-spel
  Risicovol spel
  Spelen mag best een beetje spannend zijn! Kinderen gebruiken hun spel tenslotte om grenzen te verkennen. Wat durf ik? Wat kan ik? Kan ik het zonder hulp of heb ik een handje nodig?
 • kinderen-motor
  Met de kinderen op de motor? Zo blijven ze veilig!
  Motorrijden is super gaaf en avontuurlijk! Het gevoel van vrijheid en de spanning tijdens een rit zijn geweldig. En het zou toch fantastisch zijn om je passie voor motorrijden te delen met je kinderen?
 • opgroeien
  ‘De eerste jaren zijn zó belangrijk!’
  Midden in Leidschendam-Noord staat Integraal Kind- en Expertisecentrum De Waterlelie.
 • darm--en-buikklachten
  Help, mijn kindje heeft onverklaarbare darm- en buikklachten
  Je kind is je meest waardevolle bezit. De liefde die je voelt, is met niets te vergelijken, en je wilt hem of haar een fijne omgeving bieden. Wanneer je ziet dat het niet goed gaat, is dat dan ook enorm frustrerend.
 • op-pad
  Goed voorbereid met jouw kind op pad
  Wil je samen met jouw kind op pad? Dan moet je ook zorgen voor voldoende veiligheid onderweg. Onderweg kan er immers veel gebeuren en je bent ook snel afgeleid als jouw kind overal naartoe kan. De veiligheid begint daarom al vanaf het moment dat je de auto in stapt. Hiervoor kan je een maxi cosi autostoel kiezen.
 • babyspa
  Ultieme ontspanning
  Zodra je binnenstapt in één van de spa’s van Sparkle voel je het al: een warme sfeer en oprechte aandacht. Welzijn, gezondheid en ontspanning komen hier samen. Het is méér dan leuk: floaten heeft tal van voordelen.
 • onderwijsondersteuning
  Alles is familie
  De stap naar hulp zoeken in de opvoeding en begeleiding van je kind is belangrijk.
 • gezin-en-werk
  5 tips om je gezin en je werk te combineren
  Wist je dat maar liefst 76% van de Nederlandse moeders moeite heeft met het combineren van gezin en werk? En dan hebben we het nog niet eens over dat momentje voor haarzelf dat er veel te vaak bij inschiet. Daarom 5 gouden tips: Wat kost jou energie en waar krijg je energie van? Zet dat eens voor jezelf op een rijtje en zorg dat je minimaal driekwart van je tijd bezig bent met dingen waarvan je energie krijgt.
 • zwangerschapsbeeld
  Een ode aan je zwangere lichaam
  Een zwangerschap duurt negen maanden. In die periode verandert er van alles in en aan je lichaam. Het lijkt misschien alsof het een lange periode is, maar die maanden gaan sneller voorbij dan je denkt.
 • kinderopvang
  'Een tweede huis naast thuis'
  Als ouder van een kind met een beperking heb je er soms behoefte aan om even op adem te komen. Daarnaast is het belangrijk om tijd en aandacht te creëren voor de rest van je gezin. Het kan ook zijn dat je een plek zoekt om je kind naartoe te brengen als je zelf aan het werk bent.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • boos
  Hoe ga je om met een boos kind?
  Eva (35): ‘Vrolijk lachend en kletsend komt Tobias met een vriendje het schoolgebouw uitgelopen. Op het moment dat hij me ziet, zwaait hij. Nadat hij zijn vriendje gedag heeft gezegd, rent hij op me af en geeft hij me een knuffel. Ik haal opgelucht adem: dit belooft een ontspannen en gezellige vrije woensdagmiddag te worden. Een middag waarop we misschien wel iets leuks samen kunnen doen, zoals naar de kinderboerderij, of koekjes bakken of zoiets.
 • logopedie
  Komt jouw kind niet uit zijn woorden?
  Merk je dat jouw kind moeite heeft met het vertellen van verhalen, zoals over wat hij beleefd heeft? Wordt jouw kind steeds stiller omdat hij zijn verhalen niet met je kan delen?
 • op-pad
  Goed voorbereid met jouw kind op pad
  Wil je samen met jouw kind op pad? Dan moet je ook zorgen voor voldoende veiligheid onderweg. Onderweg kan er immers veel gebeuren en je bent ook snel afgeleid als jouw kind overal naartoe kan. De veiligheid begint daarom al vanaf het moment dat je de auto in stapt. Hiervoor kan je een maxi cosi autostoel kiezen.
 • Kinderopvang
  Werken met kinderen: leuk?!
  Als je in de kinderopvang werkt, moet je goed kunnen omgaan met het kleine grut.
 • Ouders
  Werken in de kinderopvang: samen met de ouders
  Als je werkt op een groep binnen de kinderopvang (bij een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang of bij een peuterspeelzaal), dan is je functietitel in de meeste gevallen ‘pedagogisch medewerker’. En dat staat ergens voor!
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl