fbpx
Kinderen
Nieuw binnen
 • opgroeien‘De eerste jaren zijn zó belangrijk!’
  ‘De eerste jaren zijn zó belangrijk!’
  Midden in Leidschendam-Noord staat Integraal Kind- en Expertisecentrum De Waterlelie.
 • Goed voorbereid met jouw kind op pad
  Wil je samen met jouw kind op pad? Dan moet je ook zorgen voor voldoende veiligheid onderweg. Onderweg kan er immers veel gebeuren en je bent ook snel afgeleid als jouw kind overal naartoe kan. De veiligheid begint daarom al vanaf het moment dat je de auto in stapt. Hiervoor kan je een maxi cosi autostoel kiezen.
 • babyspa
  Ultieme ontspanning
  Zodra je binnenstapt in één van de spa’s van Sparkle voel je het al: een warme sfeer en oprechte aandacht. Welzijn, gezondheid en ontspanning komen hier samen. Het is méér dan leuk: floaten heeft tal van voordelen.
 • gezin-en-werk
  5 tips om je gezin en je werk te combineren
  Wist je dat maar liefst 76% van de Nederlandse moeders moeite heeft met het combineren van gezin en werk? En dan hebben we het nog niet eens over dat momentje voor haarzelf dat er veel te vaak bij inschiet. Daarom 5 gouden tips: Wat kost jou energie en waar krijg je energie van? Zet dat eens voor jezelf op een rijtje en zorg dat je minimaal driekwart van je tijd bezig bent met dingen waarvan je energie krijgt.
 • zwangerschapsbeeld
  Een ode aan je zwangere lichaam
  Een zwangerschap duurt negen maanden. In die periode verandert er van alles in en aan je lichaam. Het lijkt misschien alsof het een lange periode is, maar die maanden gaan sneller voorbij dan je denkt.
 • kinderopvang
  'Een tweede huis naast thuis'
  Als ouder van een kind met een beperking heb je er soms behoefte aan om even op adem te komen. Daarnaast is het belangrijk om tijd en aandacht te creëren voor de rest van je gezin. Het kan ook zijn dat je een plek zoekt om je kind naartoe te brengen als je zelf aan het werk bent.
 • kinderopvang
  Duurzaam, gezond en groen
  Duurzaam, gezond en groen: dat zijn de speerpunten van Vlietkinderen maatschappelijke kinderopvang in regio Haaglanden.
 • hulp
  'Hulp vragen is geen zwaktebod'
  Ken je het gezegde ‘ouder worden is een gunst, ouder zijn is een kunst’? Het ouderschap is niet altijd even gemakkelijk. Het pakt soms heel anders uit dan je je had voorgesteld. En dan zit je soms letterlijk met je handen in het haar.
 • babyartikelen
  De leukste handgemaakte babyaccessoires
  Het eerste jaar ontwikkelt je baby zich snel. Spelen is hier een groot onderdeel van. Tijdens het spelen ontwikkelt je baby niet alleen de motoriek, maar ook de hersenen.
 • carnaval
  Carnaval 2023: ontdek de leukste kostuums voor kinderen van alle leeftijden
  Carnaval 2023 komt er weer aan, tijd om weer te gaan feesten en verkleden. Maar ook de start van een zoektocht voor de perfecte carnavalskleding voor je kind.
 • onderwijsondersteuning
  Gezond het nieuwe jaar in
  Een gezonde leefstijl is belangrijk. Voor kinderen al helemaal.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • boos
  Hoe ga je om met een boos kind?
  Eva (35): ‘Vrolijk lachend en kletsend komt Tobias met een vriendje het schoolgebouw uitgelopen. Op het moment dat hij me ziet, zwaait hij. Nadat hij zijn vriendje gedag heeft gezegd, rent hij op me af en geeft hij me een knuffel. Ik haal opgelucht adem: dit belooft een ontspannen en gezellige vrije woensdagmiddag te worden. Een middag waarop we misschien wel iets leuks samen kunnen doen, zoals naar de kinderboerderij, of koekjes bakken of zoiets.
 • logopedie
  Komt jouw kind niet uit zijn woorden?
  Merk je dat jouw kind moeite heeft met het vertellen van verhalen, zoals over wat hij beleefd heeft? Wordt jouw kind steeds stiller omdat hij zijn verhalen niet met je kan delen?
 • Kinderopvang
  Werken met kinderen: leuk?!
  Als je in de kinderopvang werkt, moet je goed kunnen omgaan met het kleine grut.
 • babyspa
  Ultieme ontspanning
  Zodra je binnenstapt in één van de spa’s van Sparkle voel je het al: een warme sfeer en oprechte aandacht. Welzijn, gezondheid en ontspanning komen hier samen. Het is méér dan leuk: floaten heeft tal van voordelen.
 • kinderopvang
  Soms moet je een nieuwe weg inslaan!
  Om meer mensen te interesseren voor het werk in de kinderopvang, start Vlietkinderen met de introductie van een nieuwe functie: ‘pedagogisch ondersteuner’.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl