fbpx
Protheselingerie
Nieuw binnen
 • borstkankerPrachtig in protheselingerie
  Prachtig in protheselingerie
  Je vrouwelijkheid kan een flinke deuk oplopen wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen.
 • Lingerie
  'Lingerie gaat ons aan het hart'
  Ills Lingerie is een familiezaak die zich specifiek specialiseert in borstprotheses. Al jong begon Ingrid Kramer, eigenaresse van Ills, met het stagelopen in andere lingeriewinkels.
 • protheselingerie
  Op en top vrouw met protheselingerie
  Wanneer u te maken krijgt met borstkanker en de gevolgen daarvan, kan het zijn dat u zich niet meer op en top vrouw voelt.
 • borstkanker
  Hét centrum voor nazorg bij borstkanker
  Na de diagnose borstkanker, belandt u in een ware rollercoaster, fysiek en emotioneel.
 • protheselingerie
  Voel je weer compleet met protheselingerie
  Er hoeft niet omheen te worden gedraaid. De behandelingen voor borstkanker hebben meestal ingrijpende gevolgen voor je lichaam, en daarmee ook voor je zelfbeeld en gevoel van vrouwelijkheid.
 • lingerie
  Mooie lingerie bij borstkanker
  Er hoeft niet omheen worden gedraaid. De behandelingen voor borstkanker hebben meestal ingrijpende gevolgen voor je lichaam, en daarmee ook voor je zelfbeeld en gevoel van vrouwelijkheid.
 • protheselingerie
  Protheselingerie is ultiem vrouwelijk!
  Zwemmen, wandelen, slenteren en sporten. Activiteiten die niet alleen gezond zijn, maar ook leuk en ontspannend, ook als je borstkanker hebt gehad. Om hier daadwerkelijk plezier aan te kunnen beleven, moet jij op de allerbeste ondersteuning kunnen rekenen.
 • borstprothese
  Ook met een borstprothese genieten van de zomer
  Emma uit Woerden dacht dat zij na haar borstoperatie nooit meer in een topje, bikini of badpak van de zomer zou kunnen genieten. Bang dat ‘anderen het zouden zien’.
 • nieuwste-collectie
  De nieuwste collectie protheselingerie & badkleding
  Kom voor de nieuwste collecties lingerie en badkleding en een heerlijk verwenmoment op 5 en 6 april naar onze winkel! Op zoek naar de nieuwste protheselingerie of badkleding en behoefte aan deskundig advies?
 • protheselingerie
  Mooie lingerie voor elke vrouw, ook met een borstprothese
  Voor veel vrouwen is het lastig om hun lichaam te accepteren na een borstamputatie ten gevolge van borstkanker. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je vrouwelijkheid terug te vinden.
 • borstprothese
  Een goed passend advies, ook met een borstprothese
  Een jaar geleden ben ik een opleiding tot mammacareadviseur gaan volgen’, vertelt Janneke Bergenhenegouwen-Pol. ‘Het aanmeten van borstprotheses is een echte specialisatie. Zonder diploma en certificering mag je de borstprotheses ook niet aanmeten. Er was in onze winkel veel vraag naar en ik ben blij dat we deze stap hebben gezet.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl