najaar

Marc Cain 2021: een najaarscollectie vol kleur!

Dames, het is weer zover! De nieuwste collecties hangen weer in de winkel en dat betekent dat het tijd is om onze garderobes weer aan te vullen met nieuwe items. Ook in het najaar kun je je mooi kleden met de juiste kledingstukken. In dit artikel delen we alle najaars highlights uit de Marc Cain 2021 collectie met jou.

Verschillende kleurenpaletten in de Marc Cain F/W collectie

Dit jaar zien we echt duidelijke paletten terug in de collectie van Marc Cain – en andere modehuizen. We sommen ze voor je op:

  • Het donkere, rijke kleurenpalet: veel zwart, donkerblauw en roestbruin. Deze kleuren kunnen zowel klassiek als stoer gecombineerd worden
  • Het lichte, zachte kleurenpalet: veel beige- en wittinten. Deze trend zagen we al in de zomercollecties en trekt nu door naar de najaarscollectie. De kleuren zijn zacht en geven je outfit een luxe uitstraling
  • Dierlijke prints: meer dan ooit zien we dit jaar veel dierenprints. Stoer en toch chique.
  • Het vrouwelijke kleurenpalet: veel rood- en rozetinten. Hiermee voeg je meer kleur toe aan je wintergarderobe. Mooi te combineren met kleuren als donkerblauw, maar ook het lichtere kleurenpalet.

De grootste Marc Cain shop-in-shop van de Benelux

Benieuwd naar al het moois dat Marc Cain ook dit najaar weer voor in petto heeft? Tijd om te shoppen! Online is makkelijk en snel, maar toch is het soms fijner om naar de fysieke winkels te gaan. Zo vind je bij Van Zuilen Mode in Gorinchem de grootste Marc Cain shop-in-shop van de Benelux. Daar kun je eindeloos passen, vergelijken, voelen en beleven. Dat wordt online toch wat lastiger, al hoewel je de collectie ook via de webshop van deze winkel kunt bestellen.

Trends van aankomend najaar: laagjes en hoge laarzen

Elk najaar is het weer een feestje: het combineren van kledingstukken en daarmee het creëren van stijlvolle laagjes in je outfit. Een blouse met daarover een trui, een top met een stoer vest en eventueel een riem in de taille voor een feminine look. Daarbij is het vooral belangrijk om verschillende materialen te combineren, zodat je outfit echt compleet is.

Daarnaast maken de hoge laarzen hun comeback. Deze zijn mooi te combineren met jurken, maar ook met een jeans of mooie pantalon. Een goede, hoge laars geeft jou ook direct een optisch langere uitstraling. En dat is nooit mis!

Datum: 06 september 2021