vakantiegevoel

Proef het vakantiegevoel!

Ontbijten om twee uur ‘s middags, rondslenteren op slippers en geen wekker meer hoeven zetten. Het is zomer! Om het zonnige en zorgeloze vakantiegevoel te ervaren, hoef je niet per se een ticket naar La Bella Italia te boeken. Breng eens een vrije middag in eigen land door en waan je in vakantiesferen!

Zomerexcursie

Heb je ingesmeerd met zonnebrand? Zit je zonnebril in je tas? En is je leuke gezelschap present? Als je elke vraag met ‘check’ beantwoordt, dan kan de zomerexcursie beginnen! De plaats van bestemming: Carla’s Lunch & Diner. Vergeet je to-do list en je deadlines en laat je je onderuitzakken in een van de stoelen op het terras.

Broodje ForYou

Het enige waar jij je op hoeft te concentreren, is het bordje dat straks jouw kant op komt. En dat is helemaal geen straf! Het nieuwe Broodje ForYou op de kaart is een klassieker die je misschien wel kent van je vakantie in Italië. Grote kans dat je wanneer je je ogen dichtdoet, je weer even terugbent!

Broodje Caprese

Het Broodje Caprese brengt jou het vakantiegevoel op een bordje. Op een vers, warm en knapperig focacciabroodje tref je een goede plak warme mozzarella aan. De kaas is precies zoals het hoort: het buitenste laagje net iets harder en ruller dan de zachte, romige en milde binnenkant. De plakken mozzarella worden afgemaakt met schijfjes verse tomaat en verse pesto. Daarover wat drupjes extra vergine olijfolie, wat vlokjes zout en een paar ferme draaien zwarte peper uit de molen.

Italiaanse delicatesse

Alsof dit alles nog niet lekker genoeg is, maakt de rauwe ham het broodje hélemaal af. De zoute, gerijpte smaak van de ham complementeert de milde, zachte smaak van de kaas. Eet je liever geen vlees? Dan kan de rauwe ham ook prima weggelaten worden. Voor welke optie je ook kiest: elke hap van deze typisch Italiaanse delicatesse is onweerstaanbaar. Mmm!

Het enige waar jij je op hoeft te concentreren, is het bordje dat straks jouw kant op komt

On sundays we brunch

Gebakken ei, vers gebakken broodjes en crossantjes. Op links een glas versgeperst sapje, op rechts een kopje vers gemalen koffie of thee. Oef, en staat daar ook nog verse yoghurt en fruit? Het is heus: ook voor een echt zondagse brunch ben je nu ook bij Carla’s Lunch&Diner aan het goede adres.

Allerlei lekkers!

Voor € 12,50 per persoon geniet je onbeperkt van verschillende broodjes, salade, roerei en verschillend beleg. Je wordt ontvangen met een glas verse jus d’orange, daarna kies je uit de andere drankjes. Op elke laatste zondag van de maand ben je tussen 11.00 en 13.00 uur welkom om te genieten van allerlei lekkers. Trommel je vrienden en familie op en zet het in je agenda! Tip: reserveer op tijd en je bent verzekerd van een plekje.

Cappuccino

Als je op je bestelling aan het wachten bent, kun je nog even genieten van een andere typische Italiaanse lekkernij: een heerlijk kopje cappuccino. Wil je liever iets koelers (zoals een smoothie)? Dat mag natuurlijk ook! Vraag er wel een rietje bij voor het últieme zomervakantiegevoel.

Datum: 05 juni 2018