Relaties
Nieuw binnen
 • ScheidingLaat je kind niet de dupe worden van de scheiding
  Laat je kind niet de dupe worden van de scheiding
  De scheiding is achter de rug en het leven lijkt zijn normale vorm weer aan te nemen. Toch zijn er nog regelmatig conflicten, omdat je ex-partner ‘dwarsligt’.
 • grenzen-aangeven
  Waarom het in een relatie goed is grenzen aan te geven
  Het voelt alsof je de juiste persoon gevonden hebt. Al lange tijd ben je met je partner samen en je weet van elkaar dat dit nog lange tijd gaat duren. Maar soms komen er toch nog irritaties naar boven.
 • ontmoeten-online
  Nieuwe mensen online ontmoeten: tips
  Durf je niet zo goed op anderen af te stappen? Dan ontmoet je misschien liever online nieuwe mensen dan in reallife. De mogelijkheden hiervoor zijn de laatste jaren alsmaar groter geworden. Zo kun je tegenwoordig bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende apps en websites om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • romantische-cadeaus
  4x romantische cadeaus voor jouw partner
  In een relatie draait het om het tonen van liefde en waardering voor elkaar. Een geweldige manier om je partner te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft, is door middel van romantische cadeaus.
 • communicatie
  Wat je zegt ben je zelf
  Woorden hebben kracht. Hoe je communiceert heeft invloed op je relaties en op jezelf. Welke woorden je kiest, zegt iets over je emoties en gevoelens ten aanzien van jezelf.
 • echtscheiding
  Loslaten uit liefde
  De knoop is doorgehakt. Jullie gaan uit elkaar.
 • onrecht
  Onrecht: wat doet dit met jou?
  ‘Je bent niet eerlijk tegen mij.’ Een uitspraak die je persoonlijk kan raken. Je wordt ten onrechte op iets aangesproken waar je niet verantwoordelijk voor bent of wat voor je gevoel niet klopt. Je wilt je dan verdedigen, maar er wordt niet naar je geluisterd. Je vindt het onrechtvaardig.
 • inlevingsvermogen
  Als je naar iemand wijst, wijzen drie vingers naar jou
  ‘Maar hij/zij begon!’ klinkt het met regelmaat op het schoolplein terwijl er gewezen wordt naar een ander.
 • relatiebreuk
  Alleen verder na een relatiebreuk: waar sta je?
  Na veel wikken en wegen is het hoge woord er dan eindelijk uit: jullie zijn uit elkaar. Of de relatie nu lang heeft geduurd of je maar kort samen bent geweest, het staat vast. Je bent weer alleen.
 • relatietherapie
  Samen verder na ontrouw
  Eén van de belangrijkste factoren binnen een relatie is vertrouwen. Als dit vertrouwen wordt geschaad, bijvoorbeeld doordat jij of je partner met een ander naar bed gaat, dan heeft dit vaak grote consequenties voor je relatie. Hoe los je dit op?
 • verleden-of-nu
  Niet gisteren, maar nu
  Als tiener stap je onbevlekt in de wereld van relaties. In de loop der jaren bewandel je met verschillende mensen jouw levenspad, om uiteindelijk gevormd te zijn tot de persoon die je vandaag bent. Je verzamelt kostbare herinneringen, maar maakt helaas ook vervelende gebeurtenissen mee. Gebeurtenissen die je kwetsen en tekenen.
Toon meer >
Toon minder >
Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • luisteren
  Echt leren luisteren naar elkaar
  We praten graag, maar luisteren we ook echt naar elkaar? Goed luisteren versterkt de band tussen jou en je partner. De ander zal het waarderen als je écht en actief luistert. Hoe beter je erin wordt, hoe waardevoller je zult zijn voor je partner.
 • relatietherapie
  Als de verliefdheid verdwenen is
  Aan het begin van een nieuwe relatie vind je alles leuk aan de ander. Hij is in jouw ogen de persoon waarbij je vaak in zijn buurt wilt zijn. Je zit op een roze wolk, maar hoe ga je ermee om als deze wolk van kleur verandert?
 • grenzen-aangeven
  Waarom het in een relatie goed is grenzen aan te geven
  Het voelt alsof je de juiste persoon gevonden hebt. Al lange tijd ben je met je partner samen en je weet van elkaar dat dit nog lange tijd gaat duren. Maar soms komen er toch nog irritaties naar boven.
 • echtscheiding
  Loslaten uit liefde
  De knoop is doorgehakt. Jullie gaan uit elkaar.
 • Relatietherapie
  Wanneer je vastloopt in je relatie…
  Jij en je partner houden van elkaar. Toch loopt het in de relatie niet altijd zo soepel als je graag zou willen.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl