badmode

Trends in badmode!

Een badpak of bikini die perfect past en je mooiste delen accentueert: dat verdient iedere vrouw. Ga je voor strapless en corrigerend, opvallend, of juist heel sexy en elegant? Zoek je een badpak om baantjes mee te trekken of lig je liever lekker aan het strand met een drankje binnen handbereik?

Gekleurde badmode

Kies jij voor een donkerblauw retro-streepje of ben je juist helemaal weg van de felgekleurde dierenprints en exotische bloemenopdrukken? Van palmbladeren tot panterpatroon: het kan allemaal deze zomer. Als je de prints liever helemaal overslaat, kies dan eens voor legergroen. Deze kleur domineert in 2019 het modebeeld en is ook perfect om deze zomer mee te stralen aan het strand.

Probeer een pareo

Is het wat kouder? Loop je even naar de bar voor een drankje of een ijsje? Of voel jij je fijner als je net wat meer bedekt bent? Een mooie jurk van luchtig materiaal of een soepelvallende rok is de uitkomst. Helemaal handig is de multifunctionele pareo: een omslagdoek van ongeveer 120 cm breed en 180 cm lang. Je kun er daarom zowel een lange jurk als een kort rokje van maken. Kies een mooie print en kleur om je zomerlook helemaal af te maken.

Prothesebadmode

Mooie badkleding is er voor iedereen, ook wanneer je één borst of beide borsten moet missen als gevolg van borstkanker. Voor vrouwen met een borstprothese is er badkleding die voorzien is van een speciaal hoesje waarin je de prothese onopvallend kunt dragen. Veel modellen kunnen als halter of met rechte schouderbanden worden gedragen, zodat je zelf kun kiezen wat het beste bij je past. Door het gebruik van foamcups worden kleine oneffenheden verhuld. Je zelfvertrouwen en gevoel van vrouwelijkheid kunnen hiermee een enorme boost krijgen.

Voor iedere vrouw

Een goede bikini of een mooi badpak kan je figuur perfect accentueren, ongeacht je cupmaat of gewicht. Het is dan wel belangrijk dat je kiest voor de juiste pasvorm voor jouw lichaamstype. ills Lingerie verkoopt lingerie en badkleding volgens de laatste trends en is daarnaast gespecialiseerd in protheselingerie. De adviseuses in de winkel hebben de oplossing voor iedere vrouw, wat je lichaamstype, leeftijd of smaak ook is!

Datum: 22 april 2019