coach-intensive

Versterk jouw leiderschap: de rol van de coach intensive

Wil jij aan de slag als coach? Of ben je al een zelfstandige coach maar wil je je leiderschap verbeteren? De Coach Intensive is dan de perfecte cursus voor jou. Hier leer je alles over het coachvak tot in detail. Wat de Coach Intensive anders maakt dan je standaard coaching cursus, is dat je niet alleen de theorie leert, maar ook leert hoe je die theorie kunt ombuigen naar de praktijk. Je leert waarde toe te voegen voor je coachee’s, want dat is juist wat het coachingsvak zo mooi en belangrijk maakt! Klinkt dat als een match voor jou? Lees dan maar snel verder!

Gecertificeerde coach opleiding volgen?

Als je aan de slag wil als coach dan doe je dat natuurlijk het beste door je kennis bij te spijkeren met een gecertificeerde opleiding. Zo kun je niet alleen je kennis bijspijkeren, maar ook aan je coachee’s laten zien dat je een echte professional bent. Het mooie aan de Coach Intensive is dat het niet alleen gaat om het behalen van je certificaat, maar ook om het opdoen van waardevolle ervaring die je kan helpen om gelijk een vliegende start te maken met je eigen coachee’s.

Jezelf beter leren kennen als coach

Als coach is het jouw taak om mensen te helpen. Je leert mensen hoe ze de beste versie van zichzelf kunnen worden. Dit gaat natuurlijk niet werken als jij met jezelf in de knoop ligt. Als coach moet je jezelf heel goed kennen en je moet precies weten waar jouw valkuilen en triggers liggen. Deze moet je leren te herkennen en vervolgens weten om te schakelen naar sterke punten. Je bent niet alleen een coach, je bent een bron van inspiratie: iemand waar mensen iets van kunnen leren.

Direct zelf aan de slag als coach

De Coach Intensive is de perfecte voorbereiding voor mensen die zelf aan de slag willen als coach. De cursus is intensief en vraagt een serieuze interesse in het vak in doorzettingsvermogen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je zit in een klas met maximaal 12 medecoaches, dus jullie kunnen elkaar mooi helpen om het maximale uit de training te halen. Natuurlijk kunnen jullie ook nog na de training contact onderhouden om elkaar te helpen in het geweldige vak als coach. Ook na de cursus heb je nog toegang tot het online studieplein van de opleiding.

Datum: 20 mei 2024