zelfontwikkeling

Vind jezelf terug op Sicilië

Als vrouw vervul je vaak diverse ‘rollen’ in je leven: je bent iemands dochter, zus, partner, moeder, oma, werknemer, werkgever of beste vriendin. Ieder heeft een andere verwachting van jou en daar probeer jij aan te voldoen. Maar wie bén jij nu eigenlijk diep van binnen? Wie ben jij als je die bevestiging en goedkeuring van anderen wegdenkt?

Persoonlijkheid

Weet je nog wie je zelf bent? In de loop van je leven heb je ervaringen opgedaan en verlies je veel van je oorspronkelijke zelf uit het oog. Als je in een ander land, in andere omstandigheden zou zijn opgegroeid, zou je een andere persoonlijkheid zijn. In essentie ben je dezelfde persoon, maar je persoonlijke geschiedenis en je sociale omgeving vormen je tot de persoon die je nu bent.

Jouw unieke Blueprint

Maar hoe kom je er nu achter hoe jouw unieke Blueprint, de blauwdruk van jouw leven eruit ziet? Hoe krijg je die inzichten waar je naar op zoek bent? Hoe maak je die reis naar binnen?

Reismaatje

‘Deze reis kun je alleen maken, maar het kan lastig zijn om dan te weten wat je moet doen. Daarom is het handig om te kiezen voor een reismaatje. Iemand die ervaren is in reizen, jou de meest interessante plekjes kan leren kennen en je handvatten geeft om mee verder te gaan. Ik ben zo iemand. Ik reis graag met je mee. We gaan samen op ontdekkingstocht naar wie jij werkelijk bent en waar jij voor staat’, legt Adriana Adriaanse uit.

‘Wie bén jij nu eigenlijk diep van binnen?’

Lifestyle Retreat

De NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) master trainer organiseert hiervoor regelmatig een Blueprint Lifestyle Retreat, een all-in luxe retreat op Sicilië. In een oase van rust en onder het genot van een heerlijk klimaat, voedzame maaltijden en een waardevol programma kun je grote stappen zetten in je zelfontwikkeling.

Een ander mens

‘In een week tijd kom je op je wezenlijke fundament waardoor je de steun van binnenuit voelt. Je zult ook inzicht krijgen in wat je aan het vermijden bent en waar je eigenlijk naartoe wilt’, legt Adriana uit. ‘De informatie van jouw blauwdruk vinden we in de karmische astrologie, numerologie, human design, tzolkin (heilige Maya kalender) en zo nog een aantal disciplines. Wanneer jij je eenmaal van je blauwdruk bewust bent, krijgen problemen een andere betekenis en verdiept je leven zich naar meer authenticiteit. Je voelt je op je plek in je leven. Je leven wordt steeds leuker. Je herkent op een bepaald moment de essentie in alles en iedereen. Tijdens zo’n retreat op Sicilië vind je jezelf terug. Je wordt een ander mens.’

Datum: 14 december 2017