levenslust

Voel je krachtig kwetsbaar en hervind je levenslust

Krachtig kwetsbaar: zo voel ik me. 11 jaar geleden kwam ik in een rolstoel terecht. Het bracht mijn leven letterlijk en figuurlijk aan het rollen. Tijdens mijn ziekbed startte ik met een studie tot transformatiecoach; in eerste instantie om mezelf te helpen en verder te ontwikkelen. Juist mijn ziek zijn liet me inzien dat ik het beste uit mezelf mag halen. Ik koos voor leven in plaats van overleven en leer andere vrouwen nu hetzelfde te doen.

Claudia Koehoorn

Intrinsieke motivatie

‘Waarom doe je wat je doet?’ ‘Wat zijn jouw drijfveren?’ ‘En welke invloed heb je daar zelf op?’ Deze vragen hebben me altijd gefascineerd. Als communicatiemedewerker was ik al veel bezig met de intrinsieke motivatie van de mens en toen ik ziek werd, wilde ik verder de diepte in. Tijdens mijn studie leerde ik anders naar mezelf te kijken en mijn emoties te herkennen en interpreteren. Ik ontdekte dat ik zelf aan het roer sta en, ondanks alle tegenslag, mijn eigen koers kan bepalen. Het maakt me sterk in al mijn kwetsbaarheid en bracht mijn levenslust terug.

Emoties

Levensbedreigend en/of chronisch ziek zijn gaat gepaard met veel emoties. Van jezelf, maar ook van naasten. Je kunt behoorlijk in de war raken. Je bent zó aan het overleven dat je vergeet om te genieten van alles wat er wél is. Als transformatiecoach help ik jou een nieuwe balans te vinden en te focussen op wat je wél kan. Want ook jij kunt krachtig kwetsbaar zijn.

Word een vrouw die volledig in verbinding staat met zichzelf

Imperfecties omarmen

Wil jij je eigen krachtige kwetsbaarheid ontdekken? Via mijn programma’s en trainingen leer ik je hoe je je eigen imperfecties liefdevol kunt omarmen. Hoe je (weer) in verbinding komt met jezelf en vanuit kracht weer op jezelf en je lichaam durft te vertrouwen. Vraag een vrijblijvend klik-gesprek aan. Samen bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Ook nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de avondcursus ‘Krachtig kwetsbaar’, die start op 15 oktober aanstaande. Die is geschikt voor iedere vrouw die wil transformeren van vermoeid, gefrustreerd en gestrest naar energiek, relaxt en blij.

Rugzak

Draag jij een zware rugzak vol emoties en gebeurtenissen met je mee? Dan is het tijd om je rugzak te legen. Ik ben gespecialiseerd in het vrouwenbrein, wat mijn aanpak voor vrouwen zo uniek en passend maakt. Met een combinatie van counseling en coaching leer ik jou welke emotionele knopen je dwarszitten en hoe je daar los van komt. Een ziekte kan ik niet genezen, maar ik kan je wél helpen om je inspiratie, levenslust en levenskracht terug te vinden. Om weer die blije vrouw te zijn die midden in het leven staat, met alle emoties die daarbij horen. Een vrouw die volledig in verbinding staat met zichzelf!

Datum: 04 oktober 2018