trui

Voel je mooi, ook onder je dikke trui!

Met de warme dagen achter de rug is het weer tijd voor de knusse truien en warme, wollen sokken. Maar vergeet ook niet de basis van je kleding: ondermode. Want ook hiermee mag jij jezelf verwennen.

Nieuwe collectie

Bij Livera shop je dit najaar de nieuwe collectie in prachtige, warme tinten. Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Ontdek de kleurrijke lingerie in verschillende vormen en maten. Elke dag een goed zittende bh is de basis van je outfit. Bij Livera vind je altijd een geschikt model. Fijn zittende hipsters, slips of strings mogen uiteraard ook niet ontbreken in je lingerielade. En met de ruime collectie nachtmode en loungewear blijf je deze herfst heerlijk comfortabel.

Persoonlijk advies

Marga Arts, eigenaresse van Livera Zeist, is al 36 jaar werkzaam bij Livera en daarom voor veel klanten een bekend gezicht. Marga: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze winkel persoonlijk en open advies krijgt. Persoonlijk, omdat ieder lichaam anders is. En dat geldt dan ook voor de ondermode. Open, omdat we niet producten willen aansmeren. Wij geven realistisch advies en willen je je écht goed en mooi laten voelen in de lingerie.’

Bij Livera vind je altijd een geschikt model

Chantelle SoftStretch


De SoftStretch lijn van Chantelle is onzichtbaar onder je kleding en supercomfortabel. Toe aan nieuwe slips? Probeer de SoftStretch slips en herbeleef comfort. Doordat de slip aanvoelt als een tweede huid is deze zeer geschikt voor onder een strak jurkje of witte broek. Naast de slips zijn er ook naadloze, onzichtbare tops. De bekende V-neck top is nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Voor ieder wat wils. One size fits all!

Datum: 29 oktober 2021