Damestas

Waarom is een leren damestas onmisbaar?

Het is zo’n mode-item waar iedere vrouw er op z’n minst wel één van heeft: de damestas. Onmisbaar om dagelijks met je mee te nemen, want waar laat je anders je portemonnee, deodorant, agenda en make-up? Wat zeker niet mag ontbreken in je tassencollectie is een leren tas. Tassen van leder hebben namelijk nog net wat meer voordelen dan tassen van andere materialen.

Hoog draagcomfort

Leder vormt zich naar je lichaam, waardoor het draagcomfort van een leren tas enorm hoog is. Daarbij voelt leer koel aan in de zomer en warm aan in de winter, wat dit materiaal voor ieder seizoen ideaal maakt. Leer is ook geschikt om grote of juist kleine ontwerpen mee te maken. ’s Avonds neem je een lederen clutch mee tijdens het stappen, terwijl je overdag naar je werk gaat met een grote leren tas met al je belangrijke papieren. En dan is er ook nog voldoende ruimte voor je laptop en je lunch!

In iedere situatie functioneel

Doordat leer een materiaal is dat goed te bewerken is, is een leren tas vaak voorzien van allerlei details. Daar horen ook extra vakken en vakjes bij, waarin je al je spullen overzichtelijk kwijt kunt. Daarbij kan leer wel tegen een stootje en is het makkelijk schoon te houden. Als je er dan een keer per ongeluk een kopje koffie overheen laat vallen, veeg je het zo schoon.

Duurzaam leven

Doordat leer zo stevig is, gaat het jarenlang mee. Sterker nog; met een beetje geluk doe jij een leven lang met zo’n mooie leren damestas. Door die lange levensduur is het ook nog eens heel duurzaam materiaal. Wie weet kun je zelfs je kleinkinderen er ooit nog eens blij mee maken, bijvoorbeeld met een tas van kwaliteit die je hebt gekocht bij Isabel Bernard!

Hoe ouder, hoe mooier

Tassen van materialen zoals nylon of katoen slijten in de loop der jaren. Hierdoor zijn ze op een gegeven moment echt aan vervanging toe. Ook aan leer kun je de jaren aflezen, maar het bijzondere is dat die jaren het materiaal vaak nog mooier maken. Zo kan een tas je blijven verrassen!

Altijd te combineren

Misschien nog wel de belangrijkste reden om te kiezen voor een leren damestas: tassen van dit materiaal zijn te combineren met iedere kledingstijl. Of je nu een avondje op chique gaat, of lekker een middagje gaat shoppen. En of je nu meer houdt van casual, of juist van stijlvol; een leren damestas past altijd en is dus echt een onmisbaar accessoire!

Datum: 27 oktober 2021