fbpx
Wonen
Nieuw binnen
 • glasvezelDe belangrijkste voordelen van glasvezel
  De belangrijkste voordelen van glasvezel
  Als je iets op het internet wilt downloaden, duurt het soms uren voordat de download klaar is. Ondertussen kun je geen gebruik maken van je laptop, wat voor de nodige frustraties zorgt. Gelukkig kan dit probleem nu opgelost worden.
 • badkamer
  Verduurzaam jouw badkamer nu met deze tips
  Verduurzaming is hot! Zeker met de stijgende energiekosten en alle onderzoeken rondom het klimaat in het achterhoofd: we willen verduurzamen. Of we nu minder vliegen, elektrische gaan rijden of alle daken volleggen met zonnepanelen, we doen op elk vlak ons best. Vergeet daarbij de badkamer niet.
 • feestdagen
  Verlanglijstje voor de feestdagen? Voeg deze items toe
  De feestdagen staan niet alleen voor de deur, maar ze wandelen al bijna je woonkamer binnen. Dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje te maken, zodat je verzekerd bent van mooie cadeaus deze decembermaand! Heb je nog niet echt een idee wat je wilt vragen en zoek je wat inspiratie?
 • ovale-tafel
  Een ovale tafel op maat: dit zijn de mogelijkheden
  Organische vormen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Van lampen en vloerkleden tot spiegels en stoelen. En wat dacht je van een ovale eetkamertafel? Tijdloos, klassiek en tóch trendy: een ovale eetkamertafel past in iedere ruimte.
 • waterontharder
  Is mijn huis geschikt voor een waterontharder? Zo ontdek je het!
  Waterontharders zie je niet alleen nog maar binnen bedrijven. Ook Nederlandse huishoudens raken steeds meer vertrouwd met en verknocht aan hun eigen apparaat. Dat begrijpen wij natuurlijk, want een waterontharder in huis kent vele voordelen.
 • warmtepomp-vloerverwarming
  Warmtepomp en vloerverwarming: een gouden combi
  Op zoek naar een alternatief warmtesysteem voor je woning? Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in een nieuwbouwwoning, vanwege de voordelen qua kosten en comfort.
 • studentenhuis
  Maak van je studentenhuis een smart home!
  Misschien lijkt het je een leuk idee om met je telefoon je deur te kunnen openen of met je stem je lichten aan te doen. Voor allerlei functies zijn er apparaten in allerlei categorieën.
 • besparen
  Geld besparen op je verhuizing? Dat doe je zo
  Bij het kopen van een nieuwe woning heb je te maken met diverse kosten. Maar met alleen het kopen van een woning ben je er nog niet, want ook het verhuizen moet nog gebeuren.
 • all-electric-warmtepomp
  All electric warmtepomp: volledig ‘van het gas af’!
  De gasprijzen rijzen de pan uit. Bovendien is gasgebruik eigenlijk niet duurzaam te noemen. In de wereld van warmteoplossingen zijn er dan ook veel ontwikkelingen om het gasgebruik zo ver mogelijk terug te dringen.
 • dakkapel
  Hier moet je op letten bij het kopen van een dakkapel
  Van plan om een dakkapel aan te schaffen? Dat is een goede investering waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Als je een dakkapel wilt kopen, heb je diverse mogelijkheden.
 • wassen
  Tips om je was goed te wassen en te drogen
  Om je kledingstukken zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om je was goed te wassen én te drogen. Als je nog maar weinig ervaring hebt in wassen en drogen, bijvoorbeeld als je binnenkort op jezelf gaat wonen, dan is het van belang om te weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook is het mogelijk dat je merkt dat jouw kledingstukken al snel minder mooi worden.
Toon meer >
Toon minder >
Inspiratie ForYou
Meest gelezen
 • droomtuin
  Alles voor jouw droomtuin!
  Ontzorgen van A tot Z, dat is wat Ludema Bestratingen uit Dokkum doet.
 • wassen
  Tips om je was goed te wassen en te drogen
  Om je kledingstukken zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om je was goed te wassen én te drogen. Als je nog maar weinig ervaring hebt in wassen en drogen, bijvoorbeeld als je binnenkort op jezelf gaat wonen, dan is het van belang om te weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook is het mogelijk dat je merkt dat jouw kledingstukken al snel minder mooi worden.
 • kraan
  Eerste hulp bij het uitzoeken van beste kranenmerk
  Wie online op zoek is naar een nieuwe kraan voor in de keuken, badkamer of het toilet kan waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Er bestaan niet alleen ontelbaar veel A-kranenmerken, maar per merk zijn er ook nog eens tientallen kranen beschikbaar.
 • sloten-vervangen
  Jouw sloten laten vervangen
  Zijn jouw sloten in huis om welke reden dan ook aan vervanging toe? Schakel hiervoor dan een expert in. Het vervangen van sloten betreft een stukje vakmanschap. Het is dan ook niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan.
 • aanschaffen
  Wacht niet te lang met een traplift
  Een traplift, die schaf je aan en laat je plaatsen op het moment dat je niet meer zelfstandig de trap op en af kan. Toch? Voor veel mensen klinkt dit zo logisch als wat. Zolang je de trap nog zelf op en af kan, dan doe je dat.
Toon meer >
Toon minder >