fbpx
Wonen
Nieuw binnen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl
Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • droomtuin
  Alles voor jouw droomtuin!
  Ontzorgen van A tot Z, dat is wat Ludema Bestratingen uit Dokkum doet. Of het nou gaat om het aanleggen van een vijvertje tot het volledig (opnieuw) inrichten van jouw droomtuin: geen klus is te groot of te klein voor deze specialisten!
 • wassen
  Tips om je was goed te wassen en te drogen
  Om je kledingstukken zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om je was goed te wassen én te drogen. Als je nog maar weinig ervaring hebt in wassen en drogen, bijvoorbeeld als je binnenkort op jezelf gaat wonen, dan is het van belang om te weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook is het mogelijk dat je merkt dat jouw kledingstukken al snel minder mooi worden.
 • kraan
  Eerste hulp bij het uitzoeken van beste kranenmerk
  Wie online op zoek is naar een nieuwe kraan voor in de keuken, badkamer of het toilet kan waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Er bestaan niet alleen ontelbaar veel A-kranenmerken, maar per merk zijn er ook nog eens tientallen kranen beschikbaar.
 • sloten-vervangen
  Jouw sloten laten vervangen
  Zijn jouw sloten in huis om welke reden dan ook aan vervanging toe? Schakel hiervoor dan een expert in. Het vervangen van sloten betreft een stukje vakmanschap. Het is dan ook niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan.
 • aanschaffen
  Wacht niet te lang met een traplift
  Een traplift, die schaf je aan en laat je plaatsen op het moment dat je niet meer zelfstandig de trap op en af kan. Toch? Voor veel mensen klinkt dit zo logisch als wat. Zolang je de trap nog zelf op en af kan, dan doe je dat.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl