Wonen
Nieuw binnen
 • dakramenWelke soorten dakramen zijn er allemaal?
  Welke soorten dakramen zijn er allemaal?
  Stel je eens voor: je wordt ‘s ochtends wakker en terwijl je je ogen opent, voel je een zacht briesje en zie je de zonnestralen die door je dak naar binnen schijnen. De kamer wordt gevuld met natuurlijk licht en je voelt meteen een gevoel van ruimte en rust. Dit is het effect van velux dakramen.
 • bank-soorten
  Populaire bank soorten voor in de woonkamer
  Een belangrijk element van je woning, met name de woonkamer, is natuurlijk de bank. De keuze kan echter lastig zijn gezien de vele verschillende soorten die er tegenwoordig zijn.
 • PVC-vloeren
  De schoonheid van PVC vloeren
  De zoektocht naar een nieuwe vloer kan een opwindende, maar soms ook overweldigende ervaring zijn. Stel je voor dat je net verhuisd bent naar een prachtig nieuw huis. Je hebt al je meubels op hun plek gezet, de muren zijn fris geverfd en de verlichting creëert een gezellige sfeer. Maar er ontbreekt nog iets: een mooie vloer die het hele plaatje compleet maakt.
 • picknick-ruimte
  Een gezellige picknick ruimte inrichten
  Met het warme zomerweer wil je natuurlijk graag naar buiten en genieten van de mooie dagen. En wat is er nu leuker dan een gezellige picknick in je eigen achtertuin?
 • vintage
  Tips om de vintage stijl toe te passen in je interieur
  Ben jij dol op een interieur vol karakter, warmte en een vleugje nostalgie? Dan past de vintage stijl waarschijnlijk goed bij je! Er zijn allerlei manieren om deze interieurstijl toe te passen in je eigen woning.
 • woning-pimpen
  Verschillende manieren om je woning op te pimpen
  Meegaan met de tijd is nu eenmaal iets wat velen willen, en eigenlijk hoef je er vaak niet eens zo heel veel voor te doen. Een paar kleine aanpassingen kunnen al voor een groot verschil zorgen.
 • veilig-schilderen
  Gezond en veilig schilderen: tips en richtlijnen
  Wil je genieten van een fris nieuw kleurtje in je huis, maar vraag je je af hoe je dit op een gezonde en veilige manier kunt doen? Dan ben je al een stap in de goede richting.
 • kunstgras-tuin
  Kunstgras voor je tuin, een mooie aanwinst!
  Wil je binnen een dag kunstgras leggen rondom je huis? Wil je het mooi en vakkundig laten doen door vakmensen met jarenlange ervaring?
 • matras
  Lig jij comfortabel?
  Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk om optimaal te kunnen functioneren en lekker in je vel te zitten. Helaas kan slapen voor een hoop mensen een heleboel stress bezorgen. Slaapproblemen komen ontzettend veel voor en worden ook een steeds groter probleem.
 • tuin-zomeravond
  Maak je tuin klaar voor een heerlijke zomeravond
  Nu het zomer is, verplaatsen we onszelf massaal weer naar buiten. Overdag kan het soms erg heet zijn, maar het is heerlijk om in de avond tot in de late uurtjes buiten te kunnen zitten. Of je nou gewoon een hapje wil eten of een boekje wil lezen, wat vrienden vraagt om te komen borrelen of de hele buurt uitnodigt voor een BBQ; jouw tuin kan de ideale plek zijn voor een heerlijke zomeravond.
 • overheaddeuren
  De voordelen van overheaddeuren in de schuur
  Heb je ooit overwogen om overheaddeuren te installeren in je schuur? Als je op zoek bent naar een efficiënte en praktische oplossing voor je schuurdeur, dan zijn overheaddeuren misschien wel precies wat je nodig hebt.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • wassen
  Tips om je was goed te wassen en te drogen
  Om je kledingstukken zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om je was goed te wassen én te drogen. Als je nog maar weinig ervaring hebt in wassen en drogen, bijvoorbeeld als je binnenkort op jezelf gaat wonen, dan is het van belang om te weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook is het mogelijk dat je merkt dat jouw kledingstukken al snel minder mooi worden.
 • droomtuin
  Alles voor jouw droomtuin!
  Ontzorgen van A tot Z, dat is wat Ludema Bestratingen uit Dokkum doet. Of het nou gaat om het aanleggen van een vijvertje tot het volledig (opnieuw) inrichten van jouw droomtuin: geen klus is te groot of te klein voor deze specialisten!
 • kraan
  Eerste hulp bij het uitzoeken van beste kranenmerk
  Wie online op zoek is naar een nieuwe kraan voor in de keuken, badkamer of het toilet kan waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Er bestaan niet alleen ontelbaar veel A-kranenmerken, maar per merk zijn er ook nog eens tientallen kranen beschikbaar.
 • sloten-vervangen
  Jouw sloten laten vervangen
  Zijn jouw sloten in huis om welke reden dan ook aan vervanging toe? Schakel hiervoor dan een expert in. Het vervangen van sloten betreft een stukje vakmanschap. Het is dan ook niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan.
 • aanschaffen
  Wacht niet te lang met een traplift
  Een traplift, die schaf je aan en laat je plaatsen op het moment dat je niet meer zelfstandig de trap op en af kan. Toch? Voor veel mensen klinkt dit zo logisch als wat. Zolang je de trap nog zelf op en af kan, dan doe je dat.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl