werkschoenen

Zweetvoeten en stinkende werkschoenen

Sinds jij op je werk verplicht bent om dichte werkschoenen te dragen, heb je last van zweetvoeten. En niet zo’n klein beetje ook. De schoenen zijn op je vrije dagen al verbannen naar het schuurtje in de tuin. De stank is echt niet te harden. Het wordt zo langzamerhand behoorlijk gênant.

Zweetvoeten en stinkschoenen

Op zich hoeft zweet overigens helemaal niet te stinken. Op je voeten bevinden zich, net zoals op je handen, veel zweetkliertjes. Wanneer je lichaam warm wordt, worden de zweetkliertjes geactiveerd om vocht af te geven. Dit zorgt ervoor dat je afkoelt. De onaangename geur ontstaat door de aanwezigheid van schimmels en bacteriën. Zij gedijen prima in een vochtige en warme omgeving, zoals in dichte schoenen, en doen zich tegoed aan dode huidcellen. Het resultaat laat zich raden: zweetvoeten en stinkschoenen!

Kans op meer klachten

Behalve het feit dat deze onaangename geurtjes niet fijn zijn voor jou (en je omgeving!) loop je hierdoor ook meer kans op andere vervelende klachten. Door de overmatige zweetproductie kunnen je voeten branderig aanvoelen of juist zeer koud worden. De huid wordt week en de kans op het ontstaan van huidafwijkingen als zwemmerseczeem, of schimmelnagels wordt groter.

PediSpray

Het is daarom belangrijk om zweetvoeten zo snel mogelijk aan te pakken en nare luchtjes een halt toe te roepen. Sinds kort heb ik speciaal daarvoor een nieuw product op mijn website staan: PediSpray. Dit is een spray op basis van aluminiumchloride. Aluminiumzouten op je huid zorgen dat je minder zweet. Het ingrediënt kamfer zorgt voor desinfectie. PediSpray vermindert dus de zweetproductie én bestrijdt schadelijke micro-organismen die ervoor zorgen dat je voeten gaan stinken.

Snel resultaat

Binnen een paar dagen ben jij dus van je zweetvoeten af, maar daarmee nog niet van de geur die uit je schoenen komt. Je werkschoenen zijn op 10 meter afstand te ruiken en dat geldt straks natuurlijk ook weer voor je skischoenen. Daarom adviseer ik ook altijd om gelijktijdig met PediSpray ook het PediFris Classic poeder te bestellen. Door een klein theelepeltje poeder in je schoenen te strooien, verdwijnt de stank en worden je schoenen ontsmet.

Bestellen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten van PediFris? Met de vouchercode: foryou2019 kun jij als lezer van dit artikel een korting krijgen van 10%! Bestel snel, zodat je zo snel mogelijk van die zweetvoeten en stinkschoenen verlost bent. Je doet er niet alleen jezelf een groot plezier mee, maar je omgeving ook!

Datum: 27 september 2019