lingerie

Draag prachtige lingerie met liefde

Je bent als vrouw gezegend met rondingen die liefdevolle omhulling verdienen. Door te kiezen voor lingerie in de juiste maat en van goede kwaliteit verbeter jij je houding én vergroot je je zelfverzekerdheid.

De juiste maat bh

Wist je dat maar liefst 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt? Grote kans dat jij ook tot deze groep behoort. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, kan dat voor een verkeerde lichaamshouding en vervelende schouder- en rugklachten zorgen. Maar ook bij een kleinere cupmaat is het belangrijk dat je de juiste bh kiest. Alleen dan behouden ze hun vorm en stevigheid.

Meten = weten

Eigenlijk zou je je borsten jaarlijks bij een goede lingeriezaak moeten laten opmeten. De structuur van je borstweefsel verandert namelijk in de loop van de jaren door allerlei factoren zoals een zwangerschap of gewichtsschommelingen. Geef je borsten de juiste ondersteuning en houdt rekening met de levensduur van je bh. Die is gemiddeld acht maanden.

Wist je dat maar liefst 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt?

De mooiste lingerie

Bij CherryLin ben je op de juiste plaats voor de mooiste lingerie van de hoogste kwaliteit. Laat je verleiden door het aanbod dat onder andere bestaat uit de luxemerken PrimaDonna en Marie Jo. De lingeriespecialistes helpen jou bij het vinden van de perfect passende bh. Ook is er allerlei moois op het gebied van bad- en nachtmode te vinden.

De kers op de taart

De naam ‘CherryLin’ is een woordspeling van ‘Lingerie’ ofwel ‘LinCherry’. ‘Cherry’ staat voor ‘kers’. CherryLin wil graag de ‘kers’ op de taart zijn. Net dat stukje extra. Vandaar ook de toevoeging van 2 kersen bij het logo. De kleur en ronde vorm passen precies bij de nieuwe huisstijl. De steeltjes zijn in een hartjesvorm en symboliseren de liefde of de verleiding. Ook dat past perfect bij de producten. En een leuke bijkomstigheid is de betekenis van CherryLin als je op Google gaat zoeken, namelijk ‘de beste’. En dat is de zaak wil nastreven: dat de klant de winkel als ‘de beste’ zal waarderen!

Datum: 19 oktober 2018