winterdag

Een heerlijke winterdag…

Winter kan zo idyllisch zijn: witte sneeuw op de daken, frisse wind door de straten en eenmaal weer binnen warme dekentjes met een kop chocolademelk. Maar de winter wil ook wel eens een ander gezicht laten zien: koude, druilerige dagen met natte sneeuw, die weinig uitnodigen om de deur uit te gaan.

Loungewear

Verwen jezelf daarom en blijf gewoon lekker binnen! Met heerlijke loungewear kun je de hele dag binnen ontspannen. Eventjes Netflixen met een warme kop koffie om er vervolgens een goed boek bij te pakken. Ook dat kan een heerlijke winterdag zijn!

Badjas of shirt met broek

Livera Zeist heeft een uitgebreid aanbod aan loungewear voor je klaarliggen, vertelt Marga Arts, eigenaresse van de Livera-winkel. ‘Misschien houd je het meeste van een zachte badjas zijn of juist een prettig shirt en met bijpassende broek waar je makkelijk in kunt bewegen. Loungewear hoeft natuurlijk niet saai te ziijn. Integendeel! Bij Livera Zeist heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren om er ook op je vrije chilldag toch trendy uit te zien.’

Waar ga jij je in het nieuwe jaar in laten zien?

Trakteer jezelf


Het begin van een nieuw jaar is een mooi moment om je klerenkast weer eens door te gaan. Waar ga jij je in het nieuwe jaar in laten zien? Wat kun je beter in de kast laten hangen? Het nieuwe jaar is daarbij hét moment om jezelf ook eens op iets nieuws te trakteren. Livera Zeist geeft open en persoonlijk advies voor ondermode. Zo kun je een setje vinden waar je jezelf echt mooi en goed in kunt voelen.

Datum: 21 december 2021