Zelfvertrouwen

Geef je zelfvertrouwen een boost!

Het is bij veel vrouwen een ‘ondergeschoven kindje’: lingerie. En toch zou elke vrouw een aantal mooie setjes moeten hebben. Het klinkt misschien gek, want niemand ziet immers wat je onder je kleding draagt, maar toch heeft het dragen van stijlvolle lingerie een belangrijke functie die je niet moet onderschatten!

Krijg meer zelfvertrouwen

Er zijn weleens onderzoeken naar gedaan en het blijkt inderdaad waar te zijn: mooie lingerie is goed voor het zelfvertrouwen van vrouwen. Zeg nou zelf: een mooi en stijlvol setje voelt toch ook veel beter dan die vleeskleurige onderbroek en heerlijk zittende bh die eigenlijk al lang aan vervanging toe is? Het gevoel van die luxe materialen op je lichaam doet wat met je. Niemand die het ziet, maar zelf ben je je er wél van bewust. En dat voelt supervrouwelijk. Misschien zelfs een beetje sensueel. Dat geeft zelfvertrouwen en dat zelfvertrouwen straal je uit.

Helemaal in shape

Maakt je figuur je soms wat onzeker? Met de juiste shapewear kun je je probleemzones perfect camoufleren. Je ziet er strakker en slanker uit. Met het juiste corrigerende item staat dat jurkje, die broek of dat topje je nóg beter. Heb je een specifiek kledingstuk waarvoor je shapewear nodig hebt? Neem het dan mee naar De Magneet Bodyfashion, zodat je gelijk het effect kunt zien.

Met de juiste shapewear kun je je probleemzones perfect camoufleren

Najaarstrends

Omdat je in het najaar toch vaak wat dikkere kleding draagt, kun je weer lekker experimenteren met lingerie. Berg je gladde, en vaak huidkleurige, bh’s maar op en kies voor je favoriete kleuren en materialen. Pikante doorschijnende materialen, kant, satijn of velvet: het kan allemaal. Qua kleuren zien we dit najaar zowel klassiek wit en subtiel ivoor als smaragdgroen, pompelmoes, roestig roze en bordeaux.

Warme verwentip

Koop regelmatig eens een nieuw lingeriesetje. Gewoon, om jezelf te verwennen. Het maakt een donkere herfst- of koude winterdag nét een beetje warmer. Vrijwel elke bh is te combineren met een bijpassende hipster, slip of string, zodat je altijd een setje kunt samenstellen dat past bij wat jij het liefste draagt.

Datum: 13 november 2018