shapewear

Je lichaam in vorm met shapewear

Oké, ondergoed zit doorgaans ónder je kleding. Toch is het bij het dragen van bepaalde kleding zichtbaar. Weliswaar niet direct, maar een bh of slip kan behoorlijk aftekenen waardoor je vetrolletjes extra opvallen. En soms wil je dat gewoon niet. Shapewear biedt de juiste ondersteuning.

Buikje wegtoveren

Shapewear zorgt ervoor dat jouw lichaam op bepaalde plaatsen ‘geshaped’ of ‘gecorrigeerd’ wordt. Als je bijvoorbeeld een buikje hebt, dan kun je er met shapewear voor zorgen dat die minder opvalt onder een strak jurkje. Zo staat kleding net iets mooier of voel je je zelfverzekerder.

De 2 C’s

Corrigeren en comfort: die twee kunnen toch niet samengaan? Juist wel! De shapewear van tegenwoordig biedt het allebei: het shapet jouw lichaam op de manier die jij graag ziet en het draagt tegelijkertijd heerlijk.

Variaties

Shapewear is al lang niet meer het oubollige corrigerende ondergoed van vroeger. De shapewear die je vindt bij De Magneet Bodyfashion bestaat in allerlei variaties. Denk aan jurkjes, body’s, shorts en slips, zodat je zelf kan kiezen welke delen van jouw lichaam jij gecorrigeerd wilt hebben. Bovendien vind je er shapewear van verschillende materialen en in uiteenlopende kleuren. Voor ieder wat wils!

Shapewear is al lang niet meer het oubollige corrigerende ondergoed van vroeger

Strak keurslijf

Lang geleden bestond er al shapewear. Vrouwen werden ingesnoerd in een strak korset waarmee hun taille werd geaccentueerd. Dit korset zat soms zó strak dat ze amper konden ademhalen en flauwvielen, of spijsverteringsproblemen kregen. Toch hadden ze dat er voor over om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Gelukkig is de shapewear van tegenwoordig een stuk comfortabeler!

Shapewear

De Magneet Bodyfashion heeft de volgende merken shapewear:

  • Spanx
  • Maidenform
  • Felina
Datum: 29 juni 2018