badmode

Lessons in lingerie #2

De zon, de zee, een ijsje en jij in je prachtige bikini of badpak, flanerend als een echte diva. Neem een duik in de mooiste badmode van zomer 2018!

PrimaDonna Swim

Dit merk is erg geschikt voor als je een grotere cupmaat hebt; deze lijn gaat tot cup G. De badkleding zit net zoals je gewend bent van de lingerie. Dat houdt in: voldoende ondersteuning en stevigheid. Deze lijn biedt ook wat hogere bikinibroekjes die iets meer comfort bieden zonder dat je lichaam helemaal bedekt is, zoals bij een badpak. PrimaDonna Swim komt in kleurige prints en verschillende stofjes. Je kunt modellen en maten onderling combineren.

Marie Jo Swimwear

Dit jaar heeft Marie Jo een collectie badmode aan haar assortiment toegevoegd. En wat voor één! Je vindt tijdloze prints in blauw-wit en rood-wit, afgewisseld met iets meer kleur. De triangel-, bikini- en push-up cup zorgen ervoor dat je kunt kiezen voor simpel of speels. Modellen en maten zijn onderling te combineren.

Seafolly

Dit Australische merk biedt voor ieder wat wils: bikini’s en vrouwelijke badpakken in unikleuren en in trendy prints met botanische prints en ananassen. Je kunt modellen en maten onderling gemakkelijk combineren.

De zomer komt eraan, tijd om badmode aan te schaffen!

Cyell

Grafische en opvallende exotische prints, zachte aardse tonen en aquarelprints. Op jouw badpak of bikini. Met Cyell combineer je die moeiteloos met luchtige tuniekjes, jurkjes en shorts. Cyell biedt badkleding t/m maat F.

Pain de Sucre

Dit Franse merk biedt tijdloze en exclusieve badkleding met een perfecte pasvorm en het gebruik van fantastische materialen. Pain de Sucre heeft volledige aandacht voor jouw vrouwelijke vormen, waardoor jij je eleganter voelt dan ooit.

Sunflair

Geschikt voor jong en oud en verkrijgbaar van cup A t/m cup G. Sunflair biedt niet al te hoog uitgesneden badpakken met een stevige pasvorm tot maat 52 en bikini’s tot maat 46.

Badmode

Christianne Lingerie verkoopt badmode van:

  • PrimaDonna Swim
  • Seafolly
  • Marie Jo Swimwear
  • Sunflair
  • Cyell
  • Pain de Sucre
  • Gottex
Datum: 04 mei 2018