Lingerie

‘Lingerie gaat ons aan het hart’

Ills Lingerie is een familiezaak die zich specifiek specialiseert in borstprotheses. Al jong begon Ingrid Kramer, eigenaresse van Ills, met het stagelopen in andere lingeriewinkels. Inmiddels heeft ze twee winkels waar ze dagelijks vrouwen helpt aan het mooiste lingerie.

Persoonlijke aandacht

‘We zijn er voor iedereen, van alle leeftijden,’ vertelt Cora van Ills Lingerie. ‘Ons doel is natuurlijk om iedereen blij te maken met hun lingerie. We richten ons dan met name op het luxere lingerie van hoge kwaliteit. We nemen uitgebreid de tijd voor de klant. Als een klant uitgebreid wil passen en proberen, dan kunnen we altijd een afspraak inplannen.’

Plezier

Cora: ‘Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat je met zoveel verschillende mensen in aanraking komt. Iedereen heeft echt zijn eigen verhaal en dat maakt het zo uniek. Bijvoorbeeld vrouwen met borstprothesen. Elke klant vormt een nieuwe uitdaging voor ons. We proberen iemand altijd blij te maken. Ik werk hier nu negen maanden en ik vind alles leuk. Door een ex-collega ben ik hier aangedragen. Ik kom zelf uit de schoenenbusiness, dus dit is echt een hele nieuwe ervaring voor mij. Maar ik vind het ontzettend leuk. ‘

Borstprotheses

‘Vrouwen bevelen we meestal aan langs te komen zes weken na de operatie. Dan zijn de meeste wonden gesloten. We nemen echt de tijd voor je tot het goed is.’ Bij Ills werken op dit moment meerdere mammacare specialisten die helpen met het vinden van de juist oplossing wanneer je een borstoperatie hebt gehad. Het lichaamstype, de leeftijd of de smaak nemen we natuurlijk allemaal mee. Ills lingerie heeft contracten met alle zorgleveranciers. Ook wordt er gekeken naar je situatie. Tijdens het sporten vind je waarschijnlijk wat anders fijn dan wanneer je naar een bruiloft gaat, bijvoorbeeld.

Kom je langs?

Persoonlijk advies, een breed assortiment en echte vakkennis: dát is Ills Lingerie. Ben jij slecht passend lingerie ook zo ontzettend zat? Dat kan anders! Neem gerust contact met ons op!

Datum: 22 juli 2022