lingerie

Lingerie: handige tips & tricks!

Alle trends en tips & tricks op het gebied van lingerie en badmode.

Draag de juiste slip

Terwijl je in de rij bij de supermarkt staat, voel je al dat je slip helemaal op een verkeerde plek is gaan zitten. Dat overkomt je nu altijd en zo in het openbaar durf jij dit stukje lingerie niet op de juiste plek te duwen. De kans is groot dat je niet de juiste slip aan hebt. Niet ieder broekje matcht namelijk met elk figuur. Misschien wordt het dus hoog tijd voor om een ander model uit te kiezen:

  • appelfiguur: omdat je buik wat dikker is, kun je het best voor een tailleslip kiezen
  • peerfiguur: draag een hoog uitgesneden string of rioslip
  • smalle taille: een string, hipster of boxer past het best bij jouw figuur

Vrijwel onzichtbaar

Je wilt natuurlijk niet dat je slipje zich aftekent onder dat jurkje dat als een tweede huid om je lichaam valt, of die chique broek van wat dunnere stof. Met een naadloze slip van bijvoorbeeld Prima Donna of Chantelle heb je daar in ieder geval geen last van. Ze zijn vervaardigd van mooie, zachte materialen en vallen daardoor niet op onder je kleding.

Ga voor een mooi setje in één van die lekkere, frisse zomerkleurtjes of kies voor een pastelkleur

Nieuwe collectie

Heb je de nieuwste lingerie van PrimaDonna en Marie Jo al gezien? Ga voor een mooi setje in één van die lekkere, frisse zomerkleurtjes of kies voor een pastelkleur. Of koop ze allebei. Ze zijn té mooi om te laten liggen!

Tip van Hanny!

Natuurlijk zit je in het nieuwe jaar vol goede voornemens, zoals sporten en afvallen. Ongetwijfeld ben je daardoor tegen de zomer weer helemaal in shape, maar zover is het nu nog niet. Maar geen nood, want dat buikje en die lovehandles worden met de juiste shapewear perfect gecamoufleerd en zie je er ook in een mooie, strakke jurk of pantalon prachtig uit. Bij Hali Baroque vind je de mooiste shapewear in alle soorten en maten.

Speciaalzaak

Hali Baroque is een gespecialiseerde lingeriezaak. Hier ben je op de juiste plek voor ál het moois op lingeriegebied. Tijdens het passen van de lingerie kun je rekenen op professioneel advies en een goede service. Naast alle modieuze setjes van onder andere PrimaDonna, Aubade, Lise Charmel en Marie Jo vind je ook fijne andere kwaliteitslingeriemerken.

Datum: 30 januari 2020