lingerie

Lingerie & sport: enorm belangrijk!

Was het ook één van jouw goede voornemens om dit jaar meer te gaan sporten? Wellicht heb je al de juiste schoenen en outfit aangeschaft, maar denk ook aan wat je daaronder draagt. Het is dan wel niet zichtbaar, maar beslist wél belangrijk!

Sport-bh

Met name wanneer je wat zwaardere borsten hebt, is het extra belangrijk om een goede sport-bh aan te schaffen wanneer je intensief gaat sporten. In een gewone bh zullen je borsten flink meebewegen als je rent of springt. Dat voelt niet prettig en kan zelfs behoorlijk pijnlijk zijn. Daarnaast is al dat gestuiter ook niet bevorderlijk voor de huidstructuur van je borsten. Deze kan erdoor uitrekken waardoor je hangborsten krijgen. Een sport-bh geeft veel meer bescherming en stevigheid en dat is geen overbodige luxe.

Een sport-bh geeft veel meer bescherming en stevigheid

Nog meer sporten

Natuurlijk is niet voor elke sport een goede sport-bh noodzaak. Denk maar eens aan zwemmen. Maar ook daarvoor ben je Palais Lingerie aan het juiste adres. Vanaf februari druppelt de nieuwste badmode al weer binnen. Wanneer jij op tijd komt shoppen, heb je nog alle keus. Er is namelijk voor elk wat wils. Inclusief bijpassende strandjurkjes, kaftans, pareo’s en overige accessoires.

Lingerieadvies

Lisette: ‘Misschien heb je het al weleens gehoord of gelezen: maar liefst 75% van de vrouwen draagt de verkeerde maat bh. De kans is dus best groot dat jij tot deze groep behoort. Onder invloed van gewichts- en hormoonschommelingen kunnen je borsten behoorlijk veranderen. Het is dus niet ondenkbaar dat je op dit moment niet meer dezelfde maat hebt als pakweg vijf jaar geleden. Laat je maat de eerstvolgende keer dat je bij ons langskomt daarom gewoon even opmeten. Je figuur komt er beter door uit en eventuele nek-, schouder- of hoofdklachten zullen hoogstwaarschijnlijk verdwijnen.’

Trots sinds 1955!

Lisette van Ravels: ‘Ik ben de eigenaresse van Palais Lingerie, een lingeriezaak die al sinds 1955 bestaat. Nadat de eerste eigenaresse de zaak had overgedragen aan mijn moeder, ben ik alweer bijna 30 jaar werkzaam in deze boetiek. Ondertussen ben ik 50 jaar en ik heb in al die jaren verschillende vakopleidingen gevolgd, waardoor ik mezelf lingeriestyliste én mammacareadviseuse mag noemen!’

Datum: 10 maart 2020