lingerie

Lingerie: tips en trends

Nu de dagen weer langer worden, mag de lingerie ook weer wat frisser en lichter. Hoe maak je jouw lingeriecollectie klaar voor het voorjaar? Hanny Kleefstra van Hali Baroque praat je bij over de lingerietrends van dit moment en geeft tips & tricks op het gebied van lingerie.

Op en top vrouwelijk

Hanny: ‘Hul jezelf bijvoorbeeld in een prachtige lichtroze beugelbeha van het Franse merk Lise Charmel, afgezet met een dieppaarse bloemenbroderie. Of kies voor een balconettemodel met romantische bloemetjes van PrimaDonna waarmee je een lichte en lieflijke lentelook creëert. Ook fijn: de beha geeft je boezem een ultieme lift, waardoor je je op en top vrouwelijk voelt.’

Lingerietips

Deze tips helpen jou om de juiste lingerie te kiezen:

  •  Zorg ervoor dat je een ruime collectie beha’s thuis hebt. Hierbij kun je denken aan vijf of zes beha’s die je dagelijks kunt gebruiken. Hierbij kun je sowieso denken aan een zwart en een wit model. Draag jij graag witte of lichte kleding? Zorg dan ook dat je een rode beha en bijbehorende slip in je kast hebt liggen. Deze kleur schijnt niet door onder lichte kleding.
  • Wist je dat je cupmaat door onder andere hormonale invloeden en gewichtsschommelingen door de tijd heen kan veranderen? Laat daarom regelmatig je cupmaat opmeten. Zo ben je er zeker van dat je de juiste maat draagt.

Etalages afstruinen, winkel na winkel binnengaan, kleding en lingerie passen die je mooi vindt

Verrassend en vertrouwd

Natuurlijk is het is erg handig dat je voor de mooiste lingerie ook terecht kunt op het internet. Maar wat heb jij warme herinneringen aan die tijd dat je met vriendinnen uitgebreid ging winkelen… Etalages afstruinen, winkel na winkel binnengaan, kleding en lingerie passen die je mooi vindt. Met de goede tips van je vriendinnen én het advies van de specialisten in de winkel had jij aan het eind van de dag goed gevulde tasjes in je hand. Hanny deelt jouw nostalgische gevoelens. Daarom vind je bij haar nog de persoonlijke benadering. In haar winkel, Hali Baroque, vind je de laatste lingeriemode. Het aanbod wordt het hele jaar aangevuld met nieuwe artikelen en kleuren.

Speciaalzaak

Hali Baroque is een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hier ben je op de juiste plek voor ál het moois op lingeriegebied. Tijdens het passen van de lingerie kun je rekenen op professioneel advies en een goede service. Naast alle modieuze setjes van onder andere PrimaDonna, Aubade, Lise Charmel en Marie Jo vind je ook fijne andere kwaliteitslingeriemerken. Voel jij je mooi in je lingerie, dan zul je dat ook uitstralen naar buiten!

Datum: 05 februari 2019