Lingerie

De perfecte lingerie voor jou in de zomer!

Het voorjaar. Heerlijk. We raken er bijna niet over uitgepraat. Overdag op het terras zitten met een drankje erbij en de dag afsluiten in de achtertuin in het zonnetje. Het voorjaar heeft het allemaal in zich. Trakteer jezelf en ga heerlijk naar buiten toe!

 

Laat jezelf zien

Met die stralende zon en bloemen die volop bloeien is er niets zo heerlijk als daarvan genieten. Afspreken met vrienden en familie om vervolgens weg te zwijmelen in de stad met een heerlijk ijsje. Dat klinkt toch als muziek in je oren. Voor een optimaal lentegevoel hul je jezelf in mooie, frisse en vrolijke kleuren. En terecht!

Genoeg keuze

Trakteer jezelf daarom eens op een heerlijk zomers setje lingerie, pastelkleuren of juist heerlijke felle kleuren. Livera Zeist heeft precies wat jij wil voor de aankomende periode, vertelt Marga Arts, eigenaresse van de Livera in Zeist. ‘Misschien wil je dit jaar uit je comfortzone gaan en voor een heerlijk ander setje lingerie gaan, dan dat je meestal doet. Kies daarbij ook eens voor een setje dat goed past bij jouw zomergarderobe. Zoek je bijvoorbeeld iets zonder bandjes, of juist voor een laag rugdecolleté? Dan kun je je lingerie daarop afstemmen. Bij Livera Zeist heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren om je droomoutfit nog meer te laten slagen, dan dat het geval al was.’

Toe aan nieuwe lingerie voor in de zomer?

Lingerie voor iedereen

Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera communiceert de boodschap ‘Reveal Beauty’, wat letterlijk betekent ‘onthul je schoonheid’. Het is absoluut niet nodig om jezelf te verbergen. Wees trots op wie je bent en laat jezelf zien!

Geef jezelf wat cadeau

Het begin van het warme weer dat eraan komt, is perfect om je kledingkast goed te bekijken. Waar voel jij je het allerfijnste bij. Welke setjes waren leuk, maar is nu niet meer je stijl of past niet meer goed? Het voorjaar is daarbij het perfecte moment om jezelf te trakteren op iets nieuws. Kies eens voor een ander type kleur of pasvorm om je garderobe nieuw leven in te blazen. En wellicht kun je alvast wat oriënteren op mooie nieuwe badmode! Livera Zeist geeft open en persoonlijk advies voor ondermode. Zo kun je een setje vinden waar je jezelf echt mooi en goed in kunt voelen.

 

Datum: 13 april 2022