bikini

Met een prachtige bikini klaar voor de zomer

Het ein-de-lijk aangebroken zomerseizoen vráágt om nieuwe badkleding. Of je nou gaat bruinbakken in de achtertuin of op zonvakantie gaat: jij verdient het. Voor elk figuur zit er iets moois bij. Laat je inspireren door de nieuwe prints, silhouetten en kleuren en ga modieus het zonnetje in!

Polkadots

De immer populaire polkadotprint verovert ook het terrein van de badmode. Ga voor ultiem vrouwelijk met een klassiek zwart bandeaubadpak à la Brigitte Bardot. Combineer met een grote zonnebril en flaneer over de strandboulevard als een babe uit de fifties!

Fresh and fruity

Het is hét seizoen van de kersen, limoenen, bananen en ananassen. Ga voor een speelse bikini of een badpak met een fruitpatroon en je bent om op te eten. Meer trek in iets anders? Ga dan voor een vrolijk gekleurd bloemendessin, een aztecprint of het áltijd goede slangen- of luipaardmotief.

Kies voor een zomerse bikini of een prachtige badpak

Sporty

De sporttrend verpakt functionele en comfortabele badkleding in een modieus laagje. Combineer bijvoorbeeld een hoger heupbroekje met een frisse, sportieve zwemtop en neem stijlvol een duik in het water. De sporttrend beperkt zich niet alleen tot de kleinere cupmaten: ook voor de grotere cupmaten is er altijd iets moois te vinden.

Sunset love

Van diep donkerrood tot lichtkoraal: elke tint die jou doet denken aan het zonlicht, schittert deze zomer om jouw lijf. Met deze badpakken en bikini’s in warme kleuren krijg je een zomerse glow. Prachtig is het kersenrode Sherry badpak van Prima Donna: door de drapage lijkt je taille optisch slanker, verdwijnen eventuele oneffenheden én wordt je boezem gelift.

Ook gespot

Speel deze zomer met verschillende materialen, modellen en accenten. Denk aan transparante, lichte materialen, franjes en velvet en aan vintage-achtige modellen met een diep uitgesneden rug. En naast warme tinten schitteren ook aquamarijn, citroentjesgeel en marineblauw op het kleurenpalet.

Datum: 26 april 2018