lingerie

Pure luxe in lingerie

Een maand als december leent zich natuurlijk bij uitstek voor een beetje luxe. Dat geldt niet alleen voor de kleding die je aantrekt, cadeaus die je uitzoekt of de gerechten die je voor je feestdiner wilt voorbereiden, maar ook voor je lingerie!

Limited edition

De limited editions van PrimaDonna en Marie Jo, die het Belgische familiebedrijf Van de Velde ter ere van haar 100ste verjaardag lanceert, zijn ware blikvangers. De bh uit de serie Midnight Garden van PrimaDonna, zwart met op kant geborduurde bloemen, is zo mooi dat hij gerust subtiel onder je blouse tevoorschijn mag komen. De signature-bh uit de Deauville-serie is dit keer, speciaal voor de feestmaand, zwart met een goud borduursel. De Averoserie van Marie Jo, het slankere zusje van het luxere lingeriemerk, komt deze winter met een prachtige bh in festive black met een bronzen glans. Wil je wat meer kleur, dan is de auberginekleurige bh met goudachtig borduursel van Elomi wellicht iets voor jou. De extra bandjes zijn een mooie touch die niet misstaan in het decolleté van je blouse.

Durf!

Kies bij je volgende lingerie-aankoop nu eens niet voor veilig wit of huidskleur, maar schaf een luxe setje aan in een warme kleur. Probeer eens wat anders dan een T-shirt bh en experimenteer met materialen als chic kant met prachtige borduursels. Verwen jezelf gewoon eens met mooie lingerie en draag het als een intiem geheim onder je outfit. Je zult verbaasd staan wat dát met je doet.

Doe inspiratie op voor feestelijke lingerie

Een kleurrijke feestmaand

Deze winter zien we veel warme kleuren zoals paars, aubergine en bordeaux. Natuurlijk zijn de basiskleuren wit, zwart en huidskleur ook altijd voorradig, maar waarom zou je niet eens voor wat meer kleur in je lingerielade zorgen? Laat je verrassen door bijvoorbeeld een mooi model uit de serie van Felina, warm paars met kant, heel feestelijk.

De Magneet Bodyfashion

Wist je dat veel vrouwen de verkeerde bh-maat dragen? Je figuur én je kleding komen beter tot hun recht wanneer je de juiste lingerie draagt. Laat je adviseren door de lingeriespecialisten van De Magneet Bodyfashion. Je kunt hier ook terecht voor nacht-, bad- en shapewear. Daarnaast zijn er gediplomeerde mammacare- en prothesespecialisten in huis en is De Magneet Bodyfashion een SEMH gecertificeerde leverancier van borstprotheses.

Datum: 27 november 2019