mode

Tijd voor de herfst!

Alle ingrediënten waren daar. Tjilpende vogeltjes, bloeiende bloesems, zomerbriesjes die door de bomen waaiden, levendige terrasjes om in het stralende zonnetje van een ijskoffie te slurpen. En dan nog het warme strandzand onder onze voeten en het zilte zeewater. Mooie zomer van 2019, wat hebben we toch van je genoten! Eigenlijk kunnen we niet genoeg krijgen van je fantastische zonnestralen, en willen we niet dat je vertrekt.

Knus

Maar ach. Eenmaal gewend aan het idee dat het weer herfst wordt, realiseren we ons dat die herfst ook weer niet zó erg is. Afgezien van die druiligere regenbuien en de soms kille temperaturen dan. Maar die elementen zijn nou júíst de reden om het in je huis extra knus te maken. Kleed je woonkamer aan met kaarsjes, dekentjes en geurstokjes. Zo wordt het dé perfecte plek waar jij – eventueel samen met je lover – van een cosy herfstavond kan genieten. Dit doe je idealiter natuurlijk niet in je oude versleten kloffie. De setjes van Mey bieden jou alle gelegenheid om te loungen op een comfortabel doch stijlvol niveau. Denk aan zachte broekjes en shirts in mooie herfstkleuren als marineblauw en okergeel, en patronen als streepjes, bloemen en polkadots. Voor welke cosy combi kies jij?

De setjes van Mey bieden jou alle gelegenheid om te loungen

Zachte shirts

Ook je lover ontkomt er niet aan: voor hem geen versleten joggingpakken met rafelranden en sokken met gaten. In plaats daarvan kan hij kiezen uit allerlei heerlijke, zachte shirts van Mey (gemaakt van 100% organisch katoen) om in alle comfort te kunnen genieten van een heerlijke avond. Omdat het shirts zijn uit de ‘Night2Day’-collectie, kan hij deze shirts ook dragen als ‘underwear’ onder zijn overhemd, ook wel het ‘eronderhemd’ genoemd. Een win-winsituatie dus!

Allerlei moois

Wat betreft je lingerie hoef jij je overigens niet te voegen naar het grauwe herfstweer. En hoewel je je lijf misschien verpakt in warmere kleding en meer verhullende kleding, betekent dat ook niet dat je er minder aandacht aan hoeft te besteden aan wat je eronder draagt. De collectie van Cosabella heeft weer allerlei moois in petto. Denk aan kanten bralettes in zoete kleuren als (zacht)roze. Ook prachtig als detail bij een trui met wijde hals. Natuurlijk zijn je kinderen de echte zonnetjes in huis. Aan de voeten van jouw kroost prijken dit najaar de vrolijke ‘Happy Socks’ – in al hun favoriete kleuren en patronen. Happy herfst!

Een najaarsgroet,
Emma-Bo

Datum: 07 augustus 2019