littekens

Help littekens een handje met de fractional laser

Dé trends op het gebied van plastische chirurgie: een borstvergroting of verkleining, buikwandcorrectie en een brazilian but lift. Het kan gebeuren dat je littekens krijgt van een bepaalde ingreep. Dit wil je uiteraard zoveel mogelijk voorkomen of verhelpen. Gelukkig is dit mogelijk!

De fractional laser!

Met de fractional laser kan Apollo Beauty eigenlijk alle littekens na een (plastische) chirurgische ingreep verbeteren. Vanaf 6 tot 8 weken na de ingreep kan de fractional laser gebruikt worden. Een behandeling van deze laser boost het herstelproces van het litteken. Maar ook littekens door een ongeluk, striae en rimpels kunnen met de fractional laser behandeld worden.

Littekens aanpakken

Deze indicaties pakt de fractional laser aan:

  • acnelittekens
  • chirurgische littekens
  • fijne rimpels
  • striae
  • pigment (gedeeltelijk)
  • grove poriën

Goed om te weten

Het meest belangrijke doel van deze laser is het weefsel weer te modelleren en meer collageen aan te maken, zodat het weer de structuur krijgt die bij een gezonde huid hoort. Zowel de blanke als de donkere huid kunnen hiermee veilig behandeld worden.

Hoe werkt het?

Voordat de behandeling start kun je gebruik maken van een verdovingscrème, op deze manier is de behandeling veel beter te verdragen. De fractional laser brandt kleine gaatjes in de huid, waardoor het huidoppervlak afschilfert. Hierdoor wordt de huidstructuur zichtbaar verbeterd. Er kan heel precies met de laser gewerkt worden waardoor specifieke plekken op de huid aangepakt kunnen worden.

Je huid ziet er frisser, gladder en egaler uit

Het resultaat


Na de behandeling wordt de huid veerkrachtiger en voller. Gemiddeld zijn er met de laser 3 tot 5 behandelingen nodig. Het grote voordeel van deze laser is dat er na de behandeling eigenlijk weinig down-time is, maar wel veel en snel resultaat. Circa twee of drie weken na de fractional laserbehandeling ga je de effecten zien: je huid ziet er frisser, gladder en egaler uit.

Ná de behandeling


De fractional laser heeft nog tot 9 maanden na de behandeling effect, dus de celvernieuwing en collageen aanmaak is dan nog steeds in werking! Apollo Beauty: ‘Wij adviseren om deze behandeling jaarlijks te herhalen voor preventieve anti-aging en een nog beter resultaat met de tijd!’

Wist je dat?


… Apollo Beauty en Apollo Tandheelkunde dezelfde locatie delen? Op deze manier kun je op één plek terecht voor zowel tandheelkundige behandelingen als voor beautybehandelingen.

Stralen binnen één dag


Bij Apollo Tandheelkunde en Beauty ben je op de goede plek voor álles op het gebied van huid- en lasertherapie, esthetische dermatologie en (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: ‘Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden. Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.’

Datum: 31 juli 2018