littekens

Littekens? Wis ze uit met de Dermapen!

Je huid heeft een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar sommige plekjes blijven toch zichtbaar. Littekens zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je last hebt van littekens, kan je huid wel wat hulp gebruiken. Dan kan een behandeling met een Dermapen uitkomst bieden. Annelies van den Berg van schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid vertelt over de werking van deze behandeling.

Sporen op je huid

Wondjes, sneetjes en huidaandoeningen kunnen over de jaren heen allerlei sporen achterlaten op je huid. Een veelvoorkomend litteken op de huid ontstaat als gevolg van acne. Deze aandoening, een ontsteking van de huid door een verstopping in de huidcellen. Wanneer je een puistje uitknijpt of wanneer deze niet goed geneest, kan er een littekentje achterblijven. De huid kan zichzelf goed herstellen, maar littekens blijven vaak hardnekkig zitten. Daarnaast kan pigmentatie in sommige littekens voorkomen, waarbij de nieuwe herstelde huid een andere kleur heeft dan de huid er omheen.

Stimulans voor de huid

Littekens kunnen met de Dermapen mooi weggewerkt worden. Hoe gaat dit in zijn werk? De Dermapen heeft hele kleine, vibrerende naaldjes waarmee de specialist kleine kanaaltjes in de huid aanbrengt, die zo klein zijn dat ze voor het blote oog niet zichtbaar zijn. Deze kanaaltjes zorgen ervoor dat producten tot wel 80% sneller in de huid opgenomen kunnen worden. Waar het de huid niet lukt om littekens uit zichzelf te herstellen, kan de huid dit wel doen na een extra stimulans met deze Dermapen. De kleine kanaaltjes worden namelijk automatisch hersteld. Hierbij maakt de huid nieuwe cellen aan en extra collageen en elastine, waardoor de huid soepel, strak en egaal wordt.

De huid kan zichzelf goed herstellen, maar littekens blijven vaak hardnekkig zitten

Het resultaat

Na de behandeling ben je waarschijnlijk razend benieuwd hoe je huid eruit zal zien. Je kunt na één behandeling met de Dermapen direct al zien: een iets gladdere huid. De echte resultaten laten alleen nog op zich wachten, die verschijnen gedurende de weken na de behandeling. Wanneer je de behandeling geregeld herhaalt, zul je merken dat je gedurende 6 tot 12 maanden een egale, stralende huid krijgt waarbij niet alleen littekens maar ook rimpels, lijntjes en pigmentvlekken sterk verminderd zullen zijn.

Behandeling bij Utrechtse Schoonheid

Utrechtste Schoonheid is de salon van Annelies van den Berg. In de salon maken we gebruik van professionele huidproducten van Cenzaa. Dit is een Nederlands bedrijf die hoogwaardige producten maakt met ook een hoge concentratie van werkende stoffen. Je kunt in de salon terecht voor verschillende behandelingen bij huidproblemen als pigmentatie, rosacea, acne, rimpels/lijntjes en couperose. Ook voor bruidsmake-up helpt Annelies je graag. Neem dus gerust contact op voor een eerste afspraak!

Datum: 07 juli 2022